Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen voor Cheapassbikes.nl

Wat zijn de bezorgkosten en waar bezorgen we?

Cheapassbikes.nl bezorgd uw fiets gratis in heel Nederland (behalve de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog) en voor 14,95 euro in heel België.

Zit er verlichting op de fiets?

Ja op alle fietsen zit werkende verlichting. Bij de goedkopere modellen is dit meestal verlichting met batterijen en de duurdere modellen hebben meestal een naafdynamo.

Zit er een slot bij de fiets?

Nee, standaard zit er geen slot bij de fiets maar u kunt deze wel bijbestellen via de website.

Wat is de levertijd?

Alle fietsen worden binnen 2 werkdagen bezorgd. Het kan voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. U ontvangt hierover altijd bericht.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk?

Als uw bestelling is klaargezet in ons magazijn ontvangt u een track link en een tijdsindicatie van onze bezorgservice. Kunt u op het aangegeven bezorgmoment niet thuis zijn dan kunt u contact met hun opnemen om het bezorgmoment te wijzigen. Komt het toch voor dat u niet thuis bent dan proberen we de fiets bij uw buren af te leveren. Als dit niet lukt moeten wij nogmaals langskomen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Hoe zit het met de garantie?

Aankoopgarantie

Op iedere fiets zit standaard een aankoopgarantie van een maand zoals beschreven in onze algemene voorwaarden: http://www.cheapassbikes.nl/algemene-voorwaarden/. Deze houdt in dat u recht hebt op een andere fiets, mits niet voldaan is aan de eisen beschreven op onze website. Om aanspraak te maken op de aankoopgarantie stuurt u een mail naar klantenservice@cheapassbikes.nl. Als wij uw bezwaar gegrond achten kunt u in onze webwinkel een fiets uitzoeken die wij zullen verwisselen voor uw kapotte exemplaar.

2 Maanden garantie (gekocht)

Heeft u de 2 maanden garantie van €10 gekocht, dan heeft u twee maanden garantie vanaf het moment dat de bezorg bevestiging naar u is verstuurd. De garantie heeft betrekking op de gehele fiets behalve op de wielen en banden. Ook wordt op schade door eigen toedoen geen garantie gegeven. Om aanspraak te maken op deze garantie stuurt u een mail naar klantenservice@cheapassbikes.nl. Als wij uw bezwaar gegrond achten kunt u in onze webwinkel een fiets uitzoeken die wij zullen verwisselen voor uw kapotte exemplaar.

Met welke transporteur wordt mijn pakket verzonden?

De bezorging verloopt via BMD Transport.

Kan ik mijn bestelling traceren?

Ja. Cheapassbikes.nl maakt gebruik van BMD Transport. U krijgt via hun een link toegestuurd met daarin de datum en tijdsindicatie van het bezorgmoment. Ook kunt u de bestelling volgen.

Met welke verschillende betaalmethoden kan ik betalen?

iDeal

Betalen via iDeal werkt op dezelfde manier als internet bankieren bij uw bank. De verschillende banken waarmee via iDeal betaald kan worden zijn: ABN AMRO, SNS Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodus Bank en Van Lanschot Bankiers.

Directe bankoverschrijving

Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

CreditCard

Voor betalen met een Creditcard heeft u alleen het creditcardnummer, de tenaamstelling, de geldigheidsdatum en de CVC-code nodig. Er kan zowel met Visa als met Mastercard betaald worden.

PayPal

Voor betalingen via PayPal heeft u een Paypal account nodig. Log in met uw PayPal gegevens of maak hier een account aan. Via PayPal kunnen er verschillende betalingen worden gedaan van een bankrekening of creditcard.

Klarna

Via Klarna is het mogelijk om achteraf te betalen of in termijnen.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Voor de retourvoorwaarden verwijzen wij u naar het kopje ‘herroepingsrecht’ in onze algemene voorwaarden: http://www.cheapassbikes.nl/algemene-voorwaarden/.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Als u uw bestelling wilt annuleren kunt u het beste een mail sturen naar klantenservice@cheapassbikes.nl. Indien uw bestelling nog niet verzonden is, kan deze geannuleerd worden en wordt het gehele bedrag teruggestort op uw rekening. Als uw bestelling al is verstuurd, kunt u deze na ontvangst retourneren aan Cheapassbikes.nl. De kosten voor het retourneren zijn echter voor uw eigen rekening en bedragen de reguliere bezorgkosten.

NederlandsEnglishFrançaisPolski