Het perfecte cadeau voor de sportieve moeder!

Terug naar Nieuws

Het perfecte cadeau voor de sportieve moeder!

Het is bijna zover, de dag waarop alle moeders in het zonnetje gezet worden. Maar het is ook de dag dat alle dochters en zoons in de stress zitten wat ze dit jaar voor cadeau moeten geven. Parfum en bloemen zijn al een aantal jaar voorbij gekomen en zijn niet zo origineel meer, logisch maar wat is nou een uniek en tof cadeau?

Een dagje weg of uit eten met moeders

Natuurlijk je moeder trakteren op een high tea of een dagje mee uit shoppen nemen zijn ook leuk maar hier blijft de originaliteit uit. Jouw moeder heeft je op de wereld gezet, grootgebracht, je eten gegeven en een beschuitje voor je gesmeerd als je ziek was. Die moeder was er ook toen je vroeger viel of wanneer je ontroostbaar was, bij je moeder kun je lachen, huilen en er is onvoorwaardelijke liefde. Wij vinden daarom dat deze powervrouwen een dikke pluim verdienen en we moederdag niet zomaar voorbij mogen laten gaan!

Praktisch, sportief en een must!

Geef je moeder een fiets cadeau! Waarom? Omdat ze bij cheapassbikes.nl voor een zacht prijsje zijn dus leuk voor de portemonnee, maar ook omdat het een ideaal vervoersmiddel is en je ook nog eens sportief bezig bent. Je moeder zal je dankbaar zijn geloof ons maar!

Bekijk het aanbod fietsen hier

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws
NederlandsEnglishFrançaisPolski