Cheapassbikes.nl, jouw fietsenwinkel in de buurt

Terug naar Nieuws

Cheapassbikes.nl, jouw fietsenwinkel in de buurt

Een fietsenwinkel was vroeger te vinden in ieder dorp, tegenwoordig wordt zelfs een elektrische fiets online gekocht. We leven in een tijd dat online shoppen bijna een dagelijkse gang van zaken is, zelfs je boodschappen kun je voor de deur laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat er altijd een fietsenwinkel bij jou in de buurt is!

De ideale fiets bij jou in de buurt

Als je een paar jaar geleden op zoek ging naar een fiets in de buurt dan kwam je al snel uit bij de fietsenmaker in het dorp, hij had altijd wel wat staan en soms ook wel een nieuwe fiets voor een leuk prijsje bij. Als dit niet zo was waren er eigenlijk weinig tot geen alternatieven, behalve een fiets via marktplaats, maar een fiets kopen via marktplaats is nog niet altijd 100% betrouwbaar. Dit moet toch anders kunnen? Ons antwoord hierop was Cheapassbikes.nl 

Maar wat is nou het verschil?

Het eerste wat mensen zeggen is “ja maar Cheapassbikes.nl is toch gewoon een webshop?”

Dit is zeker waar, maar we zijn op onze locatie in Maarssen ook iedere dag open voor klanten die graag een fiets willen zien met hun eigen ogen. We kunnen dus zo aan ieder zijn wensen voldoen. We vinden het belangrijk om de mensen namelijk de keuze te geven en het traditionele “fiets uitzoeken” niet gelijk aan de kant te zetten. Want we zien tegenwoordig de fietsenwinkels in Nederland steeds meer verdwijnen.

Waarom een webshop voor fietsen?

Waarom niet? Mensen kopen tegenwoordig alles online dus waarom zou een fiets niet op internet beschikbaar kunnen zijn. De vraag naar tweedehands elektrische fietsen, e-bike’s, oma fietsen en heren fietsen is overal groot dus gaven wij de voorkeur aan een webshop, zo kunnen we door heel Nederland onze mooie tweedehands fietsen leveren. Ook maken we binnen de webshop onderscheid tussen verschillende soorten fietsen. We letten op de framemaat, de grootte van de wielen en op de kwaliteit van de fiets. Hierop baseren we onze prijzen. Er is ook nog een groot assortiment aan accessoires te vinden dus kun je je fiets ook nog eens mooi aankleden.

Hoe gaat het dan in zijn werk als ik mijn fiets heb besteld? 

Veel mensen geloven niet dat je bij Cheapassbikes.nl een fiets net zo makkelijk kan bestellen als een pizza. De overeenkomst tussen deze twee is ook nog eens dat ze allebei gratis thuisbezorgd kunnen worden. Je kiest simpelweg een van onze fietsen op onze website uit, daarna let je op of je wel de goede framemaat hebt en of de grootte van de wielen juist zijn. Als je deze hebt gekozen krijg je de optie om je fiets verder aan te kleden met een extra slot of bijvoorbeeld een telefoonhouder. Is dit gelukt dan staat er aangegeven dat de fiets binnen 1 tot 2 werkdagen later gratis thuisbezorgd wordt. Dit heeft betrekking tot heel Nederland. 

Is er iets mis met je fiets? Dan heb je altijd een maand garantie. Ook dan komen we je fiets gewoon thuis ophalen en laten we deze checken door onze monteurs. Is er echt sprake van een mankement, dan lossen we dit kosteloos voor je op, we gaan natuurlijk voor een goede service en onderhoud!

Bekijk onze tweedehands fietsen snel op onze site, natuurlijk zijn we ook bereikbaar voor vragen of persoonlijk advies.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws
NederlandsEnglishFrançaisPolski