Duurzaamheid

Bij Cheapassbikes.nl staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet alleen omdat we denken dat het belangrijk is, maar ook gewoon omdat we het leuk vinden om ermee bezig te zijn. Waarom zou niet iedereen een steentje bijdragen als dat mogelijk is?

Uit die gedachte is ons concept ook ontstaan. En het mooie van een gebruikte fiets is dat de prijs altijd lager is dan van een nieuwe fiets. En dan bedoel ik niet alleen in eerste aanschaf maar ook in onderhoud. Want fietsen van Cheapassbikes.nl komen van Nederlandse bodem zoals een Gazelle, Spatra, Batavus, BSP, Union, Cortina etc. en dit soort fietsen staan erom bekend jarenlang mee te gaan zonder problemen, ook in het vochtige Nederlandse weer. Dit soort fietsen zijn dan ook uitermate geschikt voor het refurbishen zoals Cheapassbikes.nl dat doet. En dus duurzaam!

Logo - Duurzaam - Cheapassbikes.nl

Doordat de gebruikte fietsen die je bij ons koopt niet weggegooid worden, brengt dit geen afval met zich mee. Een refurbished fiets is een fiets die is schoongemaakt, gecontroleerd en gerenoveerd. We gebruiken hier zoveel mogelijk gebruikte onderdelen voor, want alles wat wordt hergebruikt, belandt niet op straat of op de vuilstort. Natuurlijk zijn er ook delen van de fiets die niet meer hergebruikt kunnen worden. Deze bieden we aan bij een recycler zodat de cirkel alsnog helemaal rond is. Duurzaamheid! Repareren, hergebruiken en recyclen.

 

NederlandsEnglishFrançaisPolski