Fiets omwisselen / retourneren

Cheapassbikes.nl steekt erg veel energie in het verbeteren van de kwaliteit van onze fietsen. Zo streven wij ernaar om alle fietsen tip top in orde bij onze klanten af te leveren. Merken wij dat bepaalde onderdelen vaak kapot gaan dan zorgen wij dat we hier een oplossing voor vinden.

Ondanks de vele checks die we uitvoeren voordat een fiets bij de klant eindigt, komt het toch wel eens voor dat een fiets een gebrek heeft bij levering of binnen de garantie periode kapot gaat. Wees niet bang, wij gaan dit zo snel mogelijk voor u oplossen!

Is uw fiets kapot binnen de garantietermijn of bent u niet tevreden met uw fiets?

Omwisselen
Het is mogelijk om uw fiets te wisselen binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden; en tot 30 dagen na aankoop met opgave van mankement. Wisselen is volledig kosteloos als uw fiets een mankement heeft. Zo niet, dan betaald u €35 aan wisselkosten.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Allereerst vult u onderstaand formulier in zodat wij weten wat er met uw fiets aan de hand is. Heeft u dit gedaan dan krijgt u via onze klantenservice een code waarmee u een nieuwe fiets kunt bestellen.

De waarde van de code is het aankoopbedrag van de bestelling minus de wisselkosten a €35,-. Wilt u een bestelling plaatsen met dezelfde bestelwaarde als uw eerdere bestelling, dan betaald u zelf €35,- bij. Dit bedrag wordt aan u geretourneerd zodra de retourzending is controleert en de mankementen zich daadwerkelijk voordoen. Zo ja, dan krijgt u de borg binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening.

LET OP! Blijkt bij controle van de fiets bij Cheapassbikes dat de mankementen aan de fiets zijn veroorzaakt door de klant zelf of dat er geen mankementen worden geconstateerd door de monteurs van Cheapassbikes, dan wordt het te retourneren bedrag in mindering gebracht met de kosten van de retourzending a €35,-.

Retourneren
Het is mogelijk om uw fiets te retourneren binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden. Hierbij houden wij €35 in van het aankoopbedrag voor de gemaakte retourkosten.

Wij van Cheapassbikes.nl vinden het spijtig te horen dat u niet tevreden bent met uw fiets. Wij lossen graag het probleem samen met u op. Vul onderstaand formulier in en onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbetaaltermijn
De terugbetaaltermijn is 10 werkdagen na retourzending van de fiets.


Fiets omwisselen / retourneren
Wat is de reden voor de wissel of retour?

NederlandsEnglishFrançaisPolski