Fiets omwisselen / retourneren

Cheapassbikes.nl steekt erg veel energie in het verbeteren van de kwaliteit van onze fietsen. Zo streven wij ernaar om alle fietsen tip top in orde bij onze klanten af te leveren. Merken wij dat bepaalde onderdelen vaak kapot gaan dan zorgen wij dat we hier een oplossing voor vinden.

Ondanks de vele checks die we uitvoeren voordat een fiets bij de klant eindigt, komt het toch wel eens voor dat een fiets een gebrek heeft bij levering of binnen de garantie periode kapot gaat. Wees niet bang, wij gaan dit zo snel mogelijk voor u oplossen!

Is uw fiets kapot binnen de garantietermijn of bent u niet tevreden met uw fiets?

Omwisselen
Wij gaan uw fiets zo spoedig mogelijk omwisselen. Dit is volledig kosteloos als uw fiets een defect heeft. Zo niet dan betaald u €25 aan bezorgkosten en eventueel €10 aan montagekosten (alleen als u accessoires op uw fiets heeft laten monteren, zoals een frameslot, rek, krat etc).

Hoe gaat dit in zijn werk?
Allereerst vult u onderstaand formulier in zodat wij weten wat er met uw fiets aan de hand is. Heeft u dit gedaan dan krijgt u via onze klantenservice een code waarmee u een nieuwe fiets kunt bestellen.

LET OP! De waarde van de code brengt het te betalen bedrag op €25* bezorgkosten borg (of €35* borg als er montagekosten zijn) wanneer een fiets van hetzelfde bedrag als het aankoopbedrag wordt uitgekozen. Het is ook mogelijk een duurdere fiets dan het aankoopbedrag te kiezen. Dit verschil kunt u gewoon bij betalen.

Vervolgens wordt er contact met u opgenomen over wanneer uw fiets gewisseld wordt. Zorg hierbij dat u het wissel/retour formulier uitprint en op uw zadel plakt! Als uw fiets gewisseld is nemen wij de kapotte fiets mee naar de werkplaats. Hier kijken wij of uw fiets daadwerkelijk een gebrek heeft. Zo ja, dan krijgt u de borg binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening. Zo niet, dan houden wij de borg in die dient als bezorg- en montagekosten. U krijgt hierover altijd bericht.

*Borg bezorgkosten €25: Deze borg betaald u en krijgt u achteraf terug als blijkt dat uw fiets daadwerkelijk een gebrek heeft. De borg dekt de kosten van het bezorgen als blijkt dat de fiets geen gebrek heeft.
*Borg montagekosten €10: Deze borg betaald u en krijgt u achteraf terug als blijkt dat uw fiets daadwerkelijk een gebrek heeft. De borg dekt de kosten van het monteren van accessoires op uw fiets als blijkt dat de fiets geen gebrek heeft.

Retourneren
Het is mogelijk om uw fiets te retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Hierbij houden wij €35 in van het aankoopbedrag voor de gemaakte bezorgkosten. Heeft u accessoires op uw fiets laten monteren dan houden wij hier nog eens €10* voor in van het aankoopbedrag.

Wij van Cheapassbikes.nl vinden het spijtig te horen dat u niet tevreden bent met uw fiets. Weet u zeker dat u uw fiets wilt retourneren en niet liever gebruik wilt maken van onze
kosteloze omwisselregeling? Zo niet, vult u dan onderstaand formulier in en onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

*Montagekosten €10: Dit bedrag dekt de kosten van het monteren van accessoires op uw fiets.


Fiets omwisselen / retourneren
Wat is de reden voor de wissel of retour?

NederlandsEnglishFrançaisPolski