Gebruikte fietsen

Een gebruikte fiets online bestellen en THUIS LATEN BEZORGEN? Dit is mogelijk bij Cheapassbikes.nl en gaat je een hoop tijd en geld schelen! Wij refurbishen fietsen volledig en maken ze 100% rijklaar. Wat een klasse!

Een gebruikte fiets van Cheapassbikes.nl

Onze gebruikte fietsen zijn in zeer goede staat. We knappen onze fietsen zelf op en dat scheelt jou flink in de portemonnee. Deze ga je nergens goedkoper vinden! Tenminste, niet in de goede staat waarin wij onze fietsen leveren.

Wanneer je bij ons een gebruikte fiets koopt, dan heb je deze nog binnen 2 werkdagen thuis bezorgd. Je kunt dus (bijna) direct van jouw “nieuwe” tweedehands fiets genieten. In geval van afwezigheid, proberen we de fiets bij je buren af te leveren. Ook krijg je een bevestiging als de fiets bezorgd is. Wat handig!

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Online gebruikte fiets kopen?

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Fietsen: goed voor het milieu

Dat fietsen een goede keuze is in verband met duurzaamheid, dat wist je natuurlijk al. Maar wist je ook dat je met een gebruikte fiets de keuze maakt richting de circulaire economie? Recyclen en hergebruiken ligt hier namelijk aan ten grondslag.

Wanneer je een gebruikte fiets in huis haalt, dan hoeft er dus weer eentje minder weggegooid te worden. En wordt er weer eentje minder geproduceerd. Door kleine keuzes te maken zoals deze, bespaar je dus niet enkel een hoop geld, maar draag je ook weer een steentje bij aan ons milieu.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Het feit dat je zo vanuit je luie stoel een mooie fiets kan bestellen is geweldig. Waarom was dit er niet eerder? De service is echt een voorbeeld voor sommige bedrijven.
Aniek B, Almere
Ik had mijn fiets om maandag avond besteld en hij stond dinsdag ochtend al voor de deur. Dat het zo snel allemaal bezorgd kan worden is buitengewoon. Ga vooral zo door!
Jacob K, Almere

Onze gebruikte fietsen

Al met al zitten er dus best veel voordelen aan een gebruikte fiets. Goedkoop, gezond, goed voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je met vragen zit over onze gebruikte fietsen. Daar hebben we rekening mee gehouden. Alles over ons bestelproces, levering en meer, kun je vinden op onze veel gestelde vragen pagina. Mocht de voorkeur uitgaan naar persoonlijk contact, bezoek dan onze klantenservice pagina voor meer informatie.[/vc_column_text]

NederlandsEnglishFrançaisPolski