Gebruikte fietsen

Gebruikte fietsen

Wanneer je een nieuwe fiets wil kopen, dan is het een aanrader om te gaan zoeken naar gebruikte fietsen. Dit kan je namelijk wel eens een heleboel geld schelen. Op cheapassbikes.nl kun je gelukkig een zeer ruim aanbod aan gebruikte fietsen vinden. Zo vind je hier heren- en damesfietsen, omafietsen, racefietsen, mountainbikes – en vele andere soorten. Voor iedereen die op zoek is naar gebruikte fietsen hebben we hier dus zonder twijfel de ideale fiets. Onze cheap ass bikes zijn namelijk volledig refurbished. Dat houdt in dat ze helemaal zijn gerepareerd, opgeknapt en klaargemaakt voor hergebruik.

Online gebruikte fiets kopen?

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Een gebruikte fiets van cheapassbikes.nl

Onze gebruikte fietsen zijn in zeer goede staat. We knappen onze fietsen zelf op en dat scheelt jou flink in de portemonnee. Bij ons heb je namelijk al een goede tweedehands fiets vanaf € 75,-. Die ga je nergens goedkoper vinden! Tenminste, niet in de goede staat waarin wij onze fietsen leveren.

Wanneer je bij ons een gebruikte fiets koopt, dan heb je deze nog binnen 1 tot 2 werkdagen thuis bezorgd. Je kunt dus (bijna) direct van jouw “nieuwe” tweedehands fiets genieten. We bezorgen je fiets overigens ook als je niet thuis bent. Je krijgt er van ons namelijk geheel gratis een kettingslot bij. In geval van afwezigheid, zetten we de fiets middels het slot vast aan een fietsenrek bij jou in de buurt. De sleutel vind je in de brievenbus in een Cheapassbikes envelop.

Fietsen: goed voor het milieu

Dat fietsen een goede keuze is in verband met duurzaamheid: dat wist je natuurlijk al. Maar wist je ook dat je met een gebruikte fiets de keuze maakt richting de circulaire economie? Recyclen en hergebruiken ligt hier namelijk aan ten grondslag.

Wanneer je een gebruikte fiets in huis haalt, dan hoeft er dus weer eentje minder gerecycled te worden. En wordt er weer eentje minder geproduceerd. Door kleine keuzes te maken zoals deze, bespaar je dus niet enkel een hoop geld, maar draag je ook weer je steentje bij aan ons milieu.

Onze gebruikte fietsen

Al met al zitten er dus best veel voordelen aan een gebruikte fiets. Goedkoop, gezond, goed voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je met vragen zit over onze gebruikte fietsen. Daar hebben we rekening mee gehouden. Alles over ons bestelproces, levering en meer, kun je vinden op onze veel gestelde vragen pagina. Mocht de voorkeur uitgaan naar persoonlijk contact, bezoek dan onze klantenservice pagina voor meer informatie.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/cheapassbikes/tmp/cheapassbikes) in Unknown on line 0