Goedkope damesfiets

Goedkope damesfiets

Een goedkope damesfiets die goed past bij jouw wensen en eisen: die ga je hier vinden! Op cheapassbikes.nl hebben we namelijk een zeer ruim aanbod in goedkope tweedehands fietsen. Van goedkope damesfietsen tot omafietsen, stadsfietsen en meer. Volledig gerecycled, gerepareerd, opgeknapt en rijklaar gemaakt.

Bij cheapassbikes.nl staan we namelijk volledig achter duurzaamheid en de circulaire economie. En volgens ons hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Sterker nog: in onze shop vind je al een goedkope damesfiets vanaf € 75,-. Die bezorgen we ook nog eens bij jou thuis. Hieronder lees je hoe het werkt.

Goedkope damesfiets online bestellen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Makkelijk besteld en snel in huis

Wanneer je via cheapassbikes.nl een goedkope damesfiets bestelt, dan komen we deze gewoon bij je thuis brengen. Of bij je werk, of bij je school. Net waar je hem nodig hebt! Na het plaatsen van een bestelling heb je jouw “nieuwe” goedkope damesfiets binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Dat is prettig, want je kunt dus (bijna) direct van je nieuwe tweewieler genieten.

De fiets bezorgen we overigens ook als je niet thuis bent. Dat is heerlijk, want dan hoef je dus niet thuis te gaan zitten wachten op je pakket. De door jou bestelde goedkope damesfiets zetten we middels het gratis kettingslot dat je van ons cadeau krijgt vast aan een fietsenrek bij jou in de buurt. De envelop met daarin de sleutel vind je bij thuiskomst op de mat. Makkelijker kan niet!

Volledig refurbished goedkope damesfiets

Het ideale van onze cheap ass bikes is dat het volledig opgeknapte fietsen zijn – maar toch zeer scherp geprijsd. Alle goedkope damesfietsen die je in onze shop kunt vinden zijn dus voorzien van: verlichting, een frameslot, een goed frame, een stuur, twee wielen en twee pedalen. Je snapt hem wel: alles zit er op en er aan! Je kunt dus direct op de fiets springen. Dat is bij sommige aanbieders van tweedehands fietsen wel anders. Bij cheapassbikes.nl zijn we echter trots op onze bikes.

Bovendien dragen wij (en jij dus ook!) middels het recyclen en refurbishen van fietsen een steentje bij aan de circulaire economie. Hoe meer er wordt hergebruikt, hoe minder fietsen er door de gemeente bij de vernietiging terechtkomen. En daar plukken we allemaal de vruchten van.

Veel gestelde vragen en meer informatie

Het kan natuurlijk zijn dat je met vragen zit over onze fietsen, de bezorging, prijzen, of iets heel anders. Gelukkig hebben we een handige veel gestelde vragen pagina, waar het antwoord op jouw vraag zeer waarschijnlijk tussen staat. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. We zitten voor je klaar!


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/cheapassbikes/tmp/cheapassbikes) in Unknown on line 0