Goedkope herenfiets

Een goedkope herenfiets online bestellen? Dan zit je bij Cheapassbikes.nl helemaal goed! In ons ruime aanbod aan tweede kansjes vind je namelijk ongetwijfeld een geschikte goedkope herenfiets. GRATIS THUISBEZORGD! Ook zijn onze cheap ass bikes volledig refurbished en inclusief gratis kettingslot.

Bij Cheapassbikes.nl kopen we fietsen op die de gemeente heeft verwijderd en die anders zouden worden vernietigd. Van deze fietsen vervangen we alle kapotte onderdelen. We repareren de fiets, knappen hem helemaal op en maken de fiets klaar voor hergebruik.

Dat doen we allemaal zelf. Daardoor kunnen we onze prijzen zeer laag houden. Zo vind je bij ons al een goedkope herenfiets vanaf € 85,-.

Goedkope herenfiets online bestellen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Tweedehands fietsen in topconditie

Omdat onze goedkope herenfietsen volledig zijn opgeknapt, durven wij met zekerheid te zeggen dat je nergens een betere en goedkopere herenfiets gaat vinden. Onze cheap ass bikes zijn dus ideaal voor bijvoorbeeld studenten, of voor mensen die liever iets minder besteden aan hun tweewieler.

Helemaal ideaal is dat je ook nog een gratis kettingslot van ons cadeau krijgt, wanneer je via deze site een goedkope herenfiets bestelt. Dat scheelt weer! Je haalt dus een tweedehands fiets in huis die echt in topconditie is. Er zit licht op, 95% van de tijd een nieuwe ketting, refurbished wielen en je krijgt er een gratis slot bij: wat wil je nog meer?

Goedkoop, duurzaam en gezond

De fiets is een stuk beter voor het milieu dan de auto of de scooter: dat weten we allemaal. Maar wist je dat je met een tweedehands fiets ook de keuze maakt voor de circulaire economie? Doordat we bij Cheapassbikes.nl fietsen opkopen van de gemeente, worden er een stuk minder vernietigd. Dat scheelt niet alleen in verwerking, maar ook in productie. Met dank aan jou!

Er zijn enorm veel fietsen die echt wel een tweede kans verdienen. Bij Cheapassbikes ademen we duurzaamheid en staan we volledig achter hergebruik. Jij ook?

Meer info over onze goedkope herenfietsen

Aan onze tweedehands goedkope herenfietsen zitten dus behoorlijk wat voordelen. Ze zijn goedkoop, dragen bij aan de circulaire economie en fietsen is nog eens gezond ook. Neem dus snel een kijkje in ons ruime aanbod, om te zien of er een leuke herenfiets tussen staat die aansluit op jouw wensen.

Zit je met prangende vragen over een bepaalde goedkope herenfiets, of wil je informatie over een ander onderwerp? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. We zitten voor je klaar. Natuurlijk kun je ook eerst even kijken op onze veel gestelde vragenpagina. De kans is groot dat je het antwoord op je vragen hier kunt vinden.