Goedkope omafiets

goedkope omafiets Amsterdam

De beste goedkope omafiets vind je bij Cheapassbikes.nl. Volledig refurbished en GRATIS THUISBEZORGD! Is dat niet heerlijk? En dan krijg je er ook nog een gratis kettingslot bij. Onze tweedehands omafietsen zijn altijd scherp geprijsd en we hebben een groot aanbod, kijk dus snel!

Goedkope omafiets online bestellen

Bij ons vind je al een goedkope omafiets vanaf € 95,-. We kunnen dus met grote zekerheid zeggen dat je nergens anders een goedkopere fiets in zo’n goede staat gaat vinden. Met name voor studenten zijn onze fietsen perfect. Je hoeft niet te veel te betalen en je hoeft ook nog eens niet de deur uit om de fietsenwinkel te bezoeken.

Aangezien we onze eigen bezorgdienst hebben, kun je jouw bestelling volgen. Zodra wij je fiets hebben ingeladen krijg je van ons een tracklink met tijdsindicatie van de levering. Bovendien bezorgen we de fiets ook wanneer je niet thuis bent. Je fiets zetten we vast aan een fietsenrek bij jou in de buurt, middels het gratis kettingslot dat je van ons cadeau krijgt. De sleutel vind je in een envelop bij jou in de brievenbus. Is je fiets bezorgd dan krijg je direct van ons een bevestiging. Dat is ideaal, want je hoeft dus niet op je pakket te gaan zitten wachten.

Goedkope omafiets online bestellen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

De voordelen van onze goedkope omafietsen

Het grootste voordeel van de omafiets is natuurlijk dat het een tijdloos coole fiets is. Ons Nederlandse straatbeeld wordt al sinds de jaren ’70 door dit type fiets gesierd. Een groot voordeel van onze cheap ass bikes is echter dat ze niet alleen cool en goed voor de portemonnee zijn, maar ook goed voor het milieu. Vanzelfsprekend is een fiets natuurlijk duurzamer dan de auto, de scooter, of het openbaar vervoer. Maar wist je dat je met een tweedehands fiets ook een bewuste keuze maakt voor een circulaire economie?

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht
goedkope omafiets online bestellen
goedkope omafietsen online bestelbaar

Cheapassbikes.nl ademt duurzaamheid

Bij Cheapassbikes.nl kopen we fietsen die door de gemeente zijn verwijderd. Deze fietsen worden volledig gerepareerd en opgeknapt. Daardoor belanden er minder fietsen op de vuilstort en hoeft er ook weer eentje minder geproduceerd te worden. Repareren, recyclen en hergebruiken: daar staan we voor. Door de keuze te maken voor een van onze vele tweede kansjes, maak je dus een bewuste keuze voor de circulaire economie. En daar profiteren we allemaal van.

Heb je vragen over onze goedkope omafietsen, over onze bezorging of over een ander onderwerp? Bezoek dan onze veel gestelde vragen pagina. De kans is groot dat jouw vraag hier tussen staat. Kom je er nog niet helemaal uit, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

NederlandsEnglishFrançaisPolski