Goedkope omafiets


De beste goedkope omafiets vind je bij Cheapassbikes.nl. Volledig refurbished en THUISBEZORGD! Is dat niet heerlijk? Onze tweedehands omafietsen zijn altijd scherp geprijsd en we hebben een groot aanbod, kijk dus snel!

Goedkope omafiets online bestellen

We kunnen dus met grote zekerheid zeggen dat je nergens anders een goedkopere fiets in zo’n goede staat gaat vinden. Met name voor studenten zijn onze fietsen perfect. Je hoeft niet te veel te betalen en je hoeft ook nog eens niet de deur uit om de fietsenwinkel te bezoeken.

Aangezien we onze eigen bezorgdienst hebben, kun je jouw bestelling volgen. Zodra wij je fiets hebben ingeladen krijg je van ons een tracklink met tijdsindicatie van de levering. Is het niet mogelik om thuis te zijn dan proberen we de fiets bij je buren af te leveren. Is je fiets bezorgd dan krijg je direct van ons een bevestiging.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Goedkope omafiets online bestellen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

De voordelen van onze goedkope omafietsen

Het grootste voordeel van de omafiets is natuurlijk dat het een tijdloos coole fiets is. Ons Nederlandse straatbeeld wordt al sinds de jaren ’70 door dit type fiets gesierd. Een groot voordeel van onze cheap ass bikes is echter dat ze niet alleen cool en goed voor de portemonnee zijn, maar ook goed voor het milieu. Vanzelfsprekend is een fiets natuurlijk duurzamer dan de auto, de scooter, of het openbaar vervoer. Maar wist je dat je met een tweedehands fiets ook een bewuste keuze maakt voor een circulaire economie?

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht

Cheapassbikes.nl ademt duurzaamheid

Bij Cheapassbikes.nl kopen we fietsen die door de gemeente zijn verwijderd. Deze fietsen worden volledig gerepareerd en opgeknapt. Daardoor belanden er minder fietsen op de vuilstort en hoeft er ook weer eentje minder geproduceerd te worden. Repareren, recyclen en hergebruiken: daar staan we voor. Door de keuze te maken voor een van onze vele tweede kansjes, maak je dus een bewuste keuze voor de circulaire economie. En daar profiteren we allemaal van.

Heb je vragen over onze goedkope omafietsen, over onze bezorging of over een ander onderwerp? Bezoek dan onze veel gestelde vragen pagina. De kans is groot dat jouw vraag hier tussen staat. Kom je er nog niet helemaal uit, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

NederlandsEnglishFrançaisPolski