Goedkope omafiets

Goedkope omafiets

Ben je het internet aan het afstruinen in de zoektocht naar een goedkope omafiets? Dan hebben we goed nieuws voor je! De beste en goedkoopste omafiets ga je bij ons zonder twijfel vinden. Op cheapassbikes.nl hebben we een groot aanbod in tweedehands fietsen. Altijd goed geprijsd en altijd volledig refurbished. Onze omafietsen knappen we namelijk helemaal zelf op. Alles zit er op en er aan. Licht, goede remmen, een stuur en twee wielen. Ideaal!

En het beste is nog wel dat we de door jou bestelde goedkope omafiets binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis bezorgen.

Goedkope omafiets online bestellen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope omafiets online bestellen

Bij ons vind je al een goedkope omafiets vanaf € 75,-. We kunnen dus met grote zekerheid zeggen dat je nergens anders een goedkopere fiets in zo’n goede staat gaat vinden. Met name voor studenten zijn onze fietsen perfect. Je hoeft niet te veel te betalen en je hoeft ook nog eens niet de deur uit om de fietsenwinkel te bezoeken.

Aangezien we onze eigen bezorgdienst hebben, kun je jouw bestelling niet volgen. Omdat we jouw goedkope omafiets echter snel thuis bezorgen, is het ook niet echt nodig om deze te tracken. Bovendien bezorgen we de fiets ook wanneer je niet thuis bent. Je fiets zetten we vast aan een fietsenrek bij jou in de buurt, middels het gratis kettingslot dat je van ons cadeau krijgt. De sleutel vind je in een envelop bij jou in de brievenbus. Dat is ideaal, want je hoeft dus niet op je pakket te gaan zitten wachten.

De voordelen van onze goedkope omafietsen

Het grootste voordeel van de omafiets is natuurlijk dat het een tijdloos coole fiets is. Ons Nederlandse straatbeeld wordt al sinds de jaren ’70 door dit type fiets gesierd. Een groot voordeel van onze cheap ass bikes is echter dat ze niet alleen cool en goed voor de portemonnee zijn, maar ook goed voor het milieu. Vanzelfsprekend is een fiets natuurlijk duurzamer dan de auto, de scooter, of het openbaar vervoer. Maar wist je dat je met een tweedehands fiets ook een bewuste keuze maakt voor een circulaire economie?

Cheapassbikes.nl ademt duurzaamheid

Bij cheapassbikes.nl kopen we fietsen die door de gemeente zijn verwijderd. Deze fietsen worden volledig gerepareerd en opgeknapt. Daardoor belanden er minder fietsen bij vernietiging en hoeft er ook weer eentje minder geproduceerd te worden. Repareren, recyclen en hergebruiken: daar staan we voor. Door de keuze te maken voor een van onze vele tweede kansjes, maak je dus een bewuste keuze voor de circulaire economie. En daar profiteren we allemaal van.

Heb je vragen over onze goedkope omafietsen, over onze bezorging of over een ander onderwerp? Bezoek dan onze veel gestelde vragen pagina. De kans is groot dat jouw vraag hier tussen staat. Kom je er nog niet helemaal uit, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/cheapassbikes/tmp/cheapassbikes) in Unknown on line 0