Hoe het werkt

De weg naar een goedkope fiets kopen!

Zo, je hebt er dus voor gekozen om een goedkope fiets online te kopen, heel verstandig! Een ‘online fiets kopen’ doe je namelijk bij Cheapassbikes.nl. Wanneer je via Cheapassbikes.nl een goedkope fiets bestelt, dan komen we deze gewoon bij je thuis brengen.

Het online kopen van een fiets is nog nooit zo makkelijk geweest! Je begint bij het afspeuren van onze website naar de juiste tweedehands fiets. Selecteer de juiste categorie├źn om het grote aanbod te verkleinen en zo je keus makkelijker te maken. Kom je er niet uit dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Nadat je de fiets besteld hebt krijg je direct een bestelbevestiging. Wij gaan nu met jouw fiets aan de slag! Heb je accessoires besteld dan monteren we deze voor je op je nieuwe fiets. Daarna is hij klaar voor verzending!

Bij Cheapassbikes.nl kun je je fiets overal binnen 1-2 werkdagen laten bezorgen: bij je thuis, op je werk, bij je piano docent of je tweede vriendin, geen enkel probleem! Vul het formulier goed in en wij zetten ook nog eens het zadel op de juiste hoogte. Wat een luxe!

Als we de fiets in hebben geladen krijg je een tracklink toegestuurd via de mail zodat je precies kunt zien waar jouw fiets zich bevindt en hoe laat hij wordt bezorgd. Je hoeft hier niet eens voor thuis te zijn. Bij je thuis zetten we de fiets vast door middel van het gratis kettingslot in een fietsenrek of aan een paal. De sleutels gaan in een envelop met jouw gegevens erop in je brievenbus. Hierna krijg je meteen bericht dat je fiets bezorgd is. Handiger kan gewoon niet!

Bestellen

Je bestelt de fiets op Cheapassbikes.nl Heel makkelijk

Thuisbezorgd

Je fiets wordt thuisbezorgd met gratis kettingslot en ergens aan vastgezet

Sleutel

De sleutel gooien we in de Cheapassbikes.nl envelop door je brievenbus

Email

We sturen je ook een email als de fiets op de afgesproken plek bezorgd is

Groen zadel

De fiets is te herkennen aan de groene zadelhoes met Cheapassbikes logo