Hoe het werkt

De weg naar een goedkope fiets kopen!

Zo, je hebt er dus voor gekozen om een refurbished fiets online te kopen, heel verstandig! Een ‘online fiets kopen’ doe je namelijk bij Cheapassbikes.nl. Wanneer je via Cheapassbikes.nl een goedkope fiets bestelt, dan komen we deze gewoon bij je thuis brengen.

Bestellen

Het online kopen van een fiets is nog nooit zo makkelijk geweest! Je begint bij het afspeuren van onze website naar de juiste refurbished fiets. Selecteer de juiste categorie en kenmerken om het grote aanbod te verkleinen. Je hebt nu een selectie fietsen die aan jouw eisen voldoen, dit maakt het makkelijker om er een uit te zoeken. Kom je er niet uit dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Verzenden

Nadat je de fiets besteld hebt krijg je direct een bestelbevestiging. Wij gaan nu met jouw fiets aan de slag! Heb je accessoires besteld dan monteren we deze voor je op je nieuwe fiets. Daarna is hij klaar voor verzending! Als de fiets wordt overgedragen aan onze bezorgservice ontvang je een tracklink waarmee je de bestelling kunt volgen.

Bij Cheapassbikes.nl kun je je fiets overal binnen 2 werkdagen laten bezorgen. We leveren overal in Nederland en België.  Vul het formulier goed in en wij zetten ook nog eens het zadel op de juiste hoogte. Wat een luxe!

In ontvangst nemen

Gefeliciteerd! jij gaat nu je nieuwe aankoop in ontvangst nemen. Hou via de track en trace in de gaten hoe laat jouw fiets wordt afgeleverd om zo zeker te zijn dat je onze bezorger niet misloopt. Ben je nou onverhoopt toch niet thuis, dan proberen wij je fiets gewoon bij de buren af te leveren. Wat een service!

NederlandsEnglishFrançaisPolski