Liever Cheapassbikes.nl dan een marktplaats fiets!

Terug naar Nieuws

Liever Cheapassbikes.nl dan een marktplaats fiets!

We kennen het dilemma allemaal. Je kijkt in de schuur en ziet je oude verroeste fiets met twee lekke banden staan. Je vraagt jezelf af of deze nog te repareren is maar dat blijkt uiteindelijk geen optie. Toch heb je wel dagelijks een fiets nodig om van A naar B te gaan. Waar begin je dan met zoeken? Ga je je vrienden en familie af om te vragen of iemand nog een fiets heeft staan of ga je slimmer zoeken? Online zijn er namelijk veel meer oplossingen. 

Garantie tot de deur

Een bekende optie voor veel mensen is Marktplaats. Want ja, wie kent het nou niet? Je zoekt naar jouw fiets en doet een bod wat goed lijkt en je ziet achteraf wel of er serieus met je aanvraag wordt omgegaan. 

Maar is dit nu echt de beste optie? Wij denken namelijk van niet. Je weet niet waar de fiets vandaan komt, is het niet toevallig je eigen fiets die vorige week gejat was? Ook weet je niet hoe er met de fiets is omgegaan, 9 van de 10 keer heb je garantie tot de deur, marktplaats is niet aansprakelijk en soms moet je een bizar stuk rijden om vervolgens weer teleurgesteld terug te gaan naar je eigen woonplaats. Bij ons is Marktplaats dus geen optie. 

 

Zekerheid en functionaliteit

Cheapassbikes.nl de beste optie om jouw tweedehands fiets te kopen, maar waarom dan? Nou dat zal ik je vertellen; ten eerste weten wij waar we over praten als we het over fietsen hebben. We werken hier al jaren mee en door de tijd zijn we erachter gekomen wat we wel en niet moeten verkopen, hierdoor zijn al onze fietsen tegenwoordig in kwaliteit fors gestegen. Nadat je jouw fiets dan bij Cheapassbikes.nl hebt gekozen krijg je nog de opties om er bijvoorbeeld een slot op te zetten. 

Koop je je fiets bij iemand aan de deur, dan kun je krijgen wat hij heeft, maar meestal is dit niet veel. Naast de optie voor een slot hebben we de optie tot bezorgen of ophalen. Je hoeft geen vervoer te regelen om je nieuwe aanwinst te verplaatsen, wij komen hem brengen. Dus in plaats van naar Amsterdam rijden om jouw fiets te bekijken en misschien te kopen komt Cheapassbikes.nl de fiets gewoon bij je thuis bezorgen, easy as that!

 

Wel garantie bij Cheapassbikes.nl!

Tot slot hebben alle fiets bij Cheapassbikes.nl een maand garantie dus je hebt altijd een vangnet als er iets al snel niet helemaal goed blijkt te zijn. Verder staan op onze website alle beschikbare fietsen makkelijk en overzichtelijk, plus je wordt niet zomaar overboden!

Bij ons op de website staan zowel dames en herenfietsen, alle fietsen zijn rijklaar wanneer deze bij je afgeleverd worden. Dat betekend geen zwarte vingers of smeer voordat je fiets lekker weg rolt. 

Geen tweedehands marktplaats fiets maar een Cheapassbikes.nl fiets! 

Bovendien verkoopt Cheapassbikes.nl alleen fietsen die ook refurbished zijn, we denken dus niet alleen aan je portemonnee maar ook aan het milieu. Een fiets gaat namelijk 2/3x langer mee dan dat mensen denken en wij geven de oude fiets graag een nieuwe kans in de markt.

Ben je benieuwd wat voor fietsen we hebben? Bekijk dan hier aanbod.

 

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws
NederlandsEnglishFrançaisPolski