Tweedehands fietsen Alkmaar, Cheapassbikes.nl heeft ze!

Woon je in Alkmaar en ben je op zoek naar een goedkope tweedehands fiets? Look no further! Sinds dat Cheapassbikes.nl in heel Nederland bezorgt kunnen we zonder problemen jouw tweedehands fiets in Alkmaar leveren. Wij hebben niet alleen het breedste assortiment aan tweedehands fietsen in Alkmaar maar leveren deze ook nog eens thuis bij je af.

Waarom een tweedehands fiets?

Het milieu wordt steeds belangrijker en iedereen moet hieraan bijdragen. Een fiets gaat gemiddeld 10-15 jaar mee en toch zien wij dat mensen hun oude en nog goede fietsen verwaarlozen voor een nieuwe. Die fietsen met een slag in het wiel, krom stuur of lekke band komen bij ons binnen. Ze worden hier door ons zelf gerepareerd en omgedoopt tot “nieuwe” tweedehands fiets.

Dit concept werkt in veel steden al top dus wordt het tijd om naar Alkmaar te gaan met onze ideeën. Een goedkope tweedehands fiets in Alkmaar die wordt thuisbezorgd. Voor iedereen genoeg keuze en samen met werkende verlichting heb je de beste fiets voor de laagste prijs. Alleen bij Cheapassbikes.nl

Goedkope tweedehands fietsen Alkmaar

Dat het landelijk bezorgen meer kosten met zich meebrengt voor de klant is natuurlijk onzin. Deze wordt uiteraard net als alle andere fietsen thuisbezorgd. Je kunt jouw nieuwe fiets dus gewoon laten bezorgen op de plek die voor jou schikt.

Wij kunnen onze prijzen zo laag houden omdat we goed nadenken bij onze fietsen. We kiezen alleen fietsen die tweedehands en refurbished zijn. Zo kunnen we garanderen dat iedere fiets kwalitatief goed genoeg is voor onze klant. Hierna regelen we het monteren van diverse accessoires allemaal zelf en nemen we de bezorging ook voor onze eigen rekening. Dit scheelt namelijk heel veel geld voor de uiteindelijke fiets.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)

Tweedehands fiets kopen in Alkmaar

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope fietsen Alkmaar

In Alkmaar op zoek naar een goedkope tweedehands fiets? Cheapassbikes.nl heeft een groot aanbod aan gebruikte fietsen klaar voor een nieuw leven. Of je nu zoekt naar een herenfiets, omafiets, stadsfiets of kinderfiets. Wij hebben het! Ga snel naar de website in filter makkelijk op jouw wensen. Zo kom je bij jouw perfecte Cheap Ass Bike uit, echt een goede tweedehands fiets!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Een goede fiets voor een zeer lage prijs, dit krijg ik bij de fietsenmaker op de hoek niet voor elkaar. En ook nog een gratis thuisbezorgd. Ik vind het een aanrader.
Macherie K, Alkmaar
De klantenservice hielp me goed met mijn vragen die ik had over mijn fiets. Ik kreeg netjes een bericht over de levering en hij stond op tijd voor de deur.
Top!
Pleunie J, Alkmaar

Fiets Leasen Alkmaar

Fietsen zijn duur, dat begrijpen wij van Cheapassbikes.nl ook. Daarom hebben wij besloten dat je nu ook een fiets bij ons kan leasen tegen een bizar lage prijs per maand. Het onderhoud en het bezorgen nemen wij ook nog voor onze rekening. Jij hoeft alleen maar te fietsen zonder problemen. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Check snel de site!

Niet alleen in Alkmaar zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Alkmaar, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski