Tweedehands fietsen Almere koop je bij Cheapassbikes.nl

Zoek je naar een goedkope tweedehands fiets in Almere? Mooi! Cheapassbikes.nl is sinds kort landelijk gegaan en dit betekent dat we ook in Almere onze goedkope tweedehands fietsen komen brengen. Wij hebben namelijk het grootste assortiment aan tweedehands fietsen in Almere dus er zit er altijd wel eentje tussen voor je. Ook bezorgen we gratis thuis en leveren we al onze fietsen af met werkende verlichting. Volledig refurbished en met nieuwe binnenbanden. Dat heb je alleen bij Cheapassbikes.nl

Waarom een tweedehands fiets

Iets refurbished aanbieden is niet alleen van deze tijd en goed voor je portemonnee, maar draagt ook nog eens bij aan een gezond milieu. Wij vonden deze insteek precies passen bij fietsen. De gemiddelde fiets gaat 15 jaar mee terwijl je ziet dat mensen hun stalen ros al na 5 jaar de deur uit doen voor een nieuwe. Dit gaat bij ons niet gebeuren. Wij geven deze gebruikte fietsen een tweede kans op een nieuw leven. We maken deze fietsen weer goed en zo eindigen ze niet op de schroothoop.

Alles hierboven plus het feit dat wij alles rondom de fiets zelf regelen, bijvoorbeeld het onderhoud en de bezorging zorgt ervoor dat de klant uiteindelijk de laagste prijs betaald voor zijn/haar fiets.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)

Goedkope tweedehands fietsen Almere

“Dat kan toch echt niet, een goede fiets voor dat geld met levering”. Dit is de reactie van de meeste mensen als je vertelt wat je voor je Cheap Ass Bike hebt betaald. Als je hierna nog zegt dat ze hem thuis hebben bezorgd dan staan ze met hun mond vol tanden.

Ondanks dat de prijs laag is zitten er geen verborgen kosten aan. Maar hoe komt het dan dat wij alles zo goedkoop kunnen maken terwijl jij nog steeds op een Gazelle of Batavus rijdt? Het is simpel, al onze fietsen zijn refurbished en dit scheelt veel in de kosten die jij uiteindelijk betaald hebt voor jouw Cheapassbike. Hiernaast regelen we ook de bezorging gratis voor je en dit scheelt nog eens een zak geld die jij en wij niet hoeven te betalen. Door over al deze dingen goed na te denken kunnen wij ervoor zorgen dat jij de beste fiets voor de laagste prijs hebt in Almere.

Na het opknappen komt het aankleden van je fiets. Een voordrager, frameslot of kettingslot? Geen probleem, we hebben alles in huis voor jouw persoonlijke fiets. Als laatste het bezorgen. Moet dit allemaal via een ander bedrijf, dan ben je een fortuin kwijt. Wij hebben zelf een aantal knappe bezorgers die heel Nederland doorrijden om de fiets bij jou af te leveren. Is dit gebeurd, dan gaat de sleutel in een Cheapassbikes.nl envelop en wordt deze in de brievenbus gedaan. Ook ontvang je na de bezorging een bericht dat je fiets veilig is aangekomen. Zo simpel kan het zijn!

Tweedehands fiets kopen in Almere

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope fietsen Almere

Zoek je een goedkope tweedehands fiets in Almere? Bij Cheapassbikes.nl heb je allerlei soorten fietsen. Of je nou op zoek bent naar een herenfiets, omafiets of racefiets. Geen probleem! Ga naar de website en zoek zo gemakkelijk op wat jij wel en niet op je fiets wil. Zo kom je altijd bij de perfecte fiets uit.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Het feit dat je zo vanuit je luie stoel een mooie fiets kan bestellen is geweldig. Waarom was dit er niet eerder? De service is echt een voorbeeld voor sommige bedrijven.
Aniek B, Almere
Ik had mijn fiets om maandag avond besteld en hij stond dinsdag ochtend al voor de deur. Dat het zo snel allemaal bezorgd kan worden is buitengewoon. Ga vooral zo door!
Jacob K, Almere

Fiets Leasen Almere

Een nieuwe fiets kost meestal veel geld, ook al is deze bij ons tweedehands en dus een stuk goedkoper. Nog steeds vinden mensen het soms veel geld om in een keer te betalen en dat begrijpen wij helemaal. Daarom kun je nu ook fietsen leasen in Almere. Je krijgt dan een echte Cheapassbike voor een lage prijs per maand. Geen dingen eromheen, gewoon een prima fiets voor een lage prijs.

Niet alleen in Almere zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Almere, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski