Tweedehands fietsen Amersfoort,
hier zit je goed!

In Amersfoort op zoek naar een tweedehands fiets voor een goedkope prijs? Look no further! Cheapassbikes.nl regelt dit voor je en levert hem ook nog eens thuis af. De beste en goedkoopste tweedehands fietsen in Amersfoort. Alles refurbished en met gratis kettingslot. Bij Cheapassbikes.nl hebben we het!

Tweedehands fiets kopen in Amersfoort

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!Bekijk al onze fietsen »

Waarom een tweedehands fiets?

Bij ons denken we niet alleen aan je portemonnee, maar ook nog eens aan het milieu. Dit doen we door onze unieke wijze van ondernemen. Wij doen namelijk alles zelf en dit scheelt drastisch in de kosten die uiteindelijk allemaal bovenop je fiets komen. Bij de inkoop kijken we welke gebruikte fietsen nog jaren plezier in zich hebben want een fiets gaat ongeveer 15 jaar mee. Helaas zien wij ook dat mensen ze na een jaar of 2 de deur uit doen dit tot onze spijt.

Ook in Amersfoort werken we met onze refurbished fietsen. Je krijgt dus een fiets die door ons gerepareerd is om in een perfecte staat te komen. Deze wordt gratis thuisbezorgd en heeft ook nog een gratis kettingslot. Dit allemaal voor een lage prijs, dat is nou echt een Cheap Ass Bike!

Goedkope tweedehands fietsen Amersfoort

Mensen denken vaak dat er allemaal verborgen kosten aan onze fietsen zitten. Nee, je hebt echt al een fiets vanaf 85 euro bij Cheapassbikes.nl. Onze fietsen in Amersfoort zijn geen uitzondering hierin. Alle fietsen worden opgeknapt door onze monteurs en rijklaar bij u geleverd.

Stap 1 is het opknappen van de fiets, dit gebeurt allemaal bij ons in het bedrijf. We verrichten alle werkzaamheden zelf en samen met onze eigen bezorgservice scheelt dit drastisch in de kosten van jouw fiets.

Hierna komt het aankleden en afstellen van je fiets. Wil je een extra slot of bijvoorbeeld een voordrager? Geen probleem, Cheapassbikes.nl heeft de beste kwaliteit voor een lage prijs. Ook het bezorgen is voor ons geen punt. We zetten de fiets aan een veilige plek vast met het gratis kettingslot. Doen de sleutels in een envelop en schuiven deze bij jou in de brievenbus. Hierna krijg je nog een berichtje dat de fiets bezorgd is.

Goedkope fietsen Amersfoort

Op zoek naar een goedkope tweedehands fiets in Amersfoort? Bij Cheapassbikes.nl heb je fietsen in alle soorten en maten, of je nou op zoek bent naar elektrische fietsen, omafietsen, herenfietsen of racefietsen. Het maakt niet uit. Ga eens naar onze website en gebruik onze filters om zo bij jouw perfecte fiets uit te komen.

Fiets Leasen Amersfoort

Een fiets kan een dure investering zijn als je deze in een keer moet betalen. Wij hebben hier een oplossing voor; je kan namelijk jouw fiets ook leasen in Amersfoort voor een lage prijs per maand. Je hoeft niks te regelen. Wij doen het onderhoud en de bezorging, jij kan lekker trappen zonder grappen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Check de site!