Tweedehands fietsen Amstelveen, Cheapassbikes.nl heeft ze!

Kom je uit Amstelveen en ben je op zoek naar een goedkope tweedehands fiets? Wij hebben het voor je in huis! Cheapassbikes.nl heeft het breedste assortiment aan goedkope tweedehands fietsen in Amstelveen. Iedere fiets wordt bij je thuis afgeleverd en is uitgerust met veilige werkende verlichting.

Waarom een tweedehands fiets?

Een tweedehands fiets bij ons is een fiets die verwaarloosd en achtergelaten is. Een fiets die nog makkelijk 10 jaar er tegenaan kan. Daarom geven wij deze fietsen een tweede kans. Ze worden opgeknapt, gerepareerd en verkocht en zo heeft iemand nog plezier van een goede tweedehands fiets. Zo komt er minder op de schroothoop en blijft jouw portemonnee gevuld.

Ook in Hilversum proberen we onze gedachten te verspreiden omdat het om veel meer gaat dan de verkoop van tweedehands fietsen. Het gaat om iets hergebruiken wat nog jaren mee kan. Voor de mensen die dit begrijpen en een fiets bij ons kiezen doen we er nog een gratis kettingslot bij en bezorgen we de fiets gratis thuis.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Nieuw

Goedkope tweedehands fietsen Amstelveen

In Amstelveen op zoek naar een goedkope gebruikte fiets voor een eerlijke prijs? Ja het kan echt! Wij van Cheapassbikes.nl bezorgen een fiets voor een prikkie bij je thuis en rusten deze ook nog eens uit met werkende verlichting. Geef geen onnodig geld uit aan een nieuwe fiets, wij hebben goed onderhouden fietsen voor je!

Hoe komt het dat wij jouw fiets zo goedkoop kunnen aanbieden? Ten eerste doen we al het onderhoud zelf. Stuur scheef, band lek of licht kapot? Geen enkel probleem voor onze monteurs. Als tweede bezorgen we jouw fiets ook nog eens zelf. Een bezorgservice vraagt hier ook een flinke prijs voor en die willen we jou graag besparen. Deze 2 dingen hebben we zodat jij een lage prijs betaald voor jouw fiets.

Tweedehands fiets kopen in Amstelveen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope fietsen Amstelveen

Zoek je een goedkope tweedehands fiets in Amstelveen? Cheapassbikes.nl heeft het grootste aanbod aan tweedehands fietsen in Amstelveen. Zoek je een herenfiets, omafiets, kinderfiets of omafiets? Wij hebben het in huis. Check snel de site en filter gemakkelijk voor jouw ideale fiets.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Ontzettend vriendelijk. Behulpzaam en adviserend. nog een tevreden klant. Hartstikke bedankt
Linda L, Amstelveen
Fiets uitgezocht en binnen twee dagen is de fiets bezorgd. Fiets fietst prima. Ik ben heel tevreden.
J Rijsdijk, Amstelveen

Fiets Leasen Amstelveen

Ook in Amstelveen kun je tegenwoordig een fiets leasen omdat we hebben begrepen dat het best een grote uitgave kan zijn als je het in een keer moet ophoesten. De regels blijven gelijk, wij regelen het onderhoud en bezorgen de fiets. Alleen betaal je een belachelijk lage prijs per maand voor jouw Cheap Ass Bike.

Niet alleen in Amstelveen zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Amstelveen, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski