Tweedehands fietsen Apeldoorn, Cheapassbikes.nl heeft ze!

In Apeldoorn hebben onze klanten ook toegang tot onze geweldig goedkope tweedehands fietsen. Helemaal refurbished en gratis thuisbezorgd met werkende verlichting. Voor een mooie prijs heb jij al binnen 2 werkdagen een echte Cheap Ass Bike thuis voor de deur. Gratis thuisbezorgd, wie wil dat nu niet?

Waarom een tweedehands fiets

“Waarom verkopen jullie geen nieuwe fietsen?” Horen we wel eens. Voor ons is een tweedehands fiets de perfecte fiets omdat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hoeveel fietsen worden er wel niet gestolen als je aan het werk bent of op stap gaat? Te veel dus. Daarom geven wij mensen de kans om een fiets te kopen voor een deel van het geld en toch het hele plezier van een fiets. Je hebt namelijk een refurbished fiets bij Cheapassbikes.nl voor een goede prijs en deze wordt gewoon thuis afgeleverd in Apeldoorn.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)

Goedkope tweedehands fietsen Apeldoorn

Hoe komen wij nou aan die perfecte fiets voor die perfecte prijs, vragen mensen wel eens. Nou het ligt allemaal aan onze manier van werken. Veel bedrijven besteden alles uit en dit scheelt uiteindelijk in de prijs die de klant ervoor betaald. Wij doen het anders. Onze fietsen worden door ons onderhouden en bezorgd. Dit zijn namelijk de 2 grootste kostenposten die je hebt naar je klanten toe. En omdat wij dit zelf goed kunnen regelen levert dit een hele lage prijs op voor jouw goedkope tweedehands fiets, zelfs helemaal in Apeldoorn.

Tweedehands fiets kopen in Apeldoorn

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope fietsen Apeldoorn

Op zoek naar die mooie omafiets, herenfiets of bijvoorbeeld een simpele stadsfiets in Apeldoorn? Wij hebben het zeker in huis. Cheapassbikes.nl heeft een groot aanbod aan diverse fietsen in Apeldoorn en bezorgd deze ook nog een gratis thuis en met werkende verlichting. Bezoek de website en filter zo naar jouw wensen een perfecte fiets bij elkaar voor weinig. Wie weet ben jij straks de eigenaar van een refurbished gebruikte fiets!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Wat een luxe dit. Voor iedereen die snel een prima fiets wilt hebben is dit de perfecte service. Heel blij met mijn fiets.
Inge A, Apeldoorn
Heel snel geleverd. Het principe dat je niet thuis hoeft te zijn en de fiets sleutels in de brievenbus is grandioos.
Diana M, Apeldoorn

Fiets Leasen Apeldoorn

Sinds we landelijk zijn gegaan kun je voortaan ook jouw fiets leasen in Apeldoorn. Wat dit betekent is dat je jouw mooie Cheapassbike kan leasen voor een belachelijk lage prijs per maand. Wij regelen het onderhoud en het bezorgen, jij hoeft alleen maar lekker te fietsen. Check de site voor de mogelijkheden!

Niet alleen in Apeldoorn zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Apeldoorn, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski