Tweedehands fietsen Arnhem, vindt ze hier!

Woon je in Arnhem en ben je op zoek naar een goedkope tweedehands fiets? Wij van Cheapassbikes.nl kunnen hiervoor zorgen en bezorgen deze voor het gemak nog gratis thuis ook. De goedkoopste en beste fietsen in Arnhem, refurbished en met werkende verlichting, wie wil dat nou niet?

Waarom een tweedehands fiets?

Het milieu wordt steeds belangrijker en iedereen moet hieraan bijdragen. Wij hebben de eerste en de beste tips voor je fietsen. Een fiets gaat gemiddeld 10-15 jaar mee en toch zien wij dat mensen hun oude en nog goede fietsen verwaarlozen voor een nieuwe. Die fietsen met een slag in het wiel, krom stuur of lekke band komen bij ons binnen. Ze worden hier door ons zelf gerepareerd en omgedoopt tot “nieuwe” tweedehands fiets.

 Dit concept werkt in veel steden al top dus wordt het tijd om naar Arnhem te gaan met onze ideeën. Een goedkope tweedehands fiets in Arnhem die gratis wordt thuisbezorgd. Met genoeg keuze voor iedereen heb je de beste fiets voor de laagste prijs, alleen bij Cheapassbikes.nl

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Arnhem

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Arnhem

We krijgen wel eens de vraag: “Hoe krijgen jullie die fietsen nou zo goedkoop en in goede staat”. Onze fietsen in Arnhem zijn geen uitzondering hierin. Stap 1 is het opknappen van de fiets. Dit gebeurt allemaal bij ons in het bedrijf, we verrichten alle werkzaamheden zelf en dit scheelt drastisch in de kosten van jouw fiets.

 Na het opknappen komt het aankleden van je fiets. Een voordrager, frameslot of kettingslot? Geen probleem, we hebben alles in huis voor jouw persoonlijke fiets. Als laatste het bezorgen, moet dit allemaal via een ander bedrijf, dan ben je een fortuin kwijt. Wij hebben zelf een aantal knappe bezorgers die heel Nederland doorrijden om de fiets bij jou af te leveren. Is dit gebeurd, dan gaat de sleutel in een Cheapassbikes.nl envelop en wordt deze in de brievenbus gedaan. Ook ontvang je na de bezorging een bericht dat je fiets veilig is aangekomen. Zo simpel kan het zijn!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Bestelling snel gehandeld bezorging prima op afgesproken tijd
Jeffrey, Arnhem
Thank you for the amazing service
Andrew, Arnhem

Goedkope fietsen Arnhem

Ben je in Arnhem op zoek naar een nieuwe en goedkope tweedehands fiets? Cheapassbikes.nl heeft het beste aanbod aan tweedehands fietsen in Arnhem. Omafietsen, racefietsen, herenfietsen en nog veel meer, het maakt niet uit. Zoek je een fiets? Bezoek onze website en maak gebruik van de slimme filters om zo bij jouw perfecte fiets te komen.

Niet alleen in Arnhem zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Arnhem, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski