2de hands fiets belgië koop je via Cheapassbikes!

tweedehands fietsen belgie

Een nieuwe fiets kost een hoop, en vaak begeeft onze oude fiets het precies wanneer er geen groot budget is voor een nieuwe. Gelukkig is daar Cheapass bikes, wij zorgen ervoor dat je voor een goede prijs snel een zeer goede 2de hands fiets op de kop tikt!

Op Zoek naar een goedkope fiets?

Dan ben je bij Cheapassbikes op de juiste plek. Van stadsfiets tot koersfiets of mountainbikes, we hebben ze allemaal in goede staat voor je klaarstaan. En we bezorgen deze graag bij jouw thuis in zowel Nederland als België. Volledig gerecycled, gerepareerd en 100% rijklaar gemaakt!

Cheapassbikes.nl maakt het mogelijk om op een duurzame manier een goedkope maar betrouwbare fiets aan te schaffen. Sterker nog: in ons assortiment vind je al een goedkope fiets vanaf € 119,-.

*Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest

Tweedehands fiets kopen in België

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Online een goedkope fiets kopen?

Cheapassbikes is de goedkoopste tweedehands fietsen leverancier van Nederland en België. Dit kunnen we doen doordat we onze fietsen refurbishen. Dit betekend dat we niet met gloednieuwe fietsen werken maar juist gebruikte fietsen compleet nakijken en waar nodig de onderdelen vervangen en/of repareren zodat u zelfs bij dagelijks gebruik altijd de beste fietservaring heeft.

Wil je nou een topklasse fiets voor een goedkope prijs dan vind je die ook bij ons want onze prijsklasse varieert van € 89 oplopend tot € 450. Dus wij bieden voor elke portemonnee een goedkope fiets. Oftewel wij hebben precies wat jij nodig hebt zowel damesfietsen als herenfietsen zo hebben we klassieke fietsen, retrofietsen, vintage fietsen, sportieve fietsen Je begrijpt het al we hebben enorm veel fietsen en allemaal voor een betaalbare prijs en we bezorgen hem waar jij het wilt.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Janna den Exter, Lier
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Dewi van Meer, Diepenbeek

Fiets accessoires

Wanneer je jouw fiets hebt uitgekozen kun je deze helemaal naar eigen hand upgraden met accessoires. Wanneer jij op de weg zit wil je je natuurlijk goed hoorbaar maken met een fietsbel, zeker wanneer jij de veiligheid van je fiets belangrijk vindt hebben we een groot aantal sloten die jouw een veilig gevoel geven wanneer jij je fiets parkeert. Daarnaast hebben wij een telefoonhouder voor op je fiets zodat je veilig en handsfree kunt navigeren met je telefoon zonder risico op een boete van € 95 super handig dus. Daarnaast wanneer je naast je bagagedrager ook voorop spullen wilt meedragen hebben wij een voordrager voor je met optie voor een krat. Hierdoor neem jij al je spullen relaxed mee. Deze accessoires zijn allemaal gloednieuw zodat je ook hierbij van de kwaliteit verzekerd bent.

tweedehands fietsen belgie
tweedehands fietsen belgie

Waarom Cheapassbikes?

Wij van Cheapassbikes vinden duurzaamheid belangrijk. Hierdoor staat het aan de core van onze business. Cheapassbikes zorgt ervoor dat oude fietsen niet terechtkomen in landfills of simpelweg vernietigd worden maar geeft oude fietsen liever een tweede leven. Hierdoor hoeven er ook minder fietsen geproduceerd te worden wat zorgt voor minder uitstoot. Er worden ongeveer 1,5 miljoen fietsen verkocht in België en Nederland.

Onze missie is om dit terug te dringen door vanaf 2023 100.000 mensen per jaar op betaalbare wijze aan een duurzame en betrouwbare fiets te helpen om zo deze aantallen te verminderen. Daarnaast promoten we mensen om weer te gaan fietsen door A-klasse merkfietsen aan te bieden vanaf € 89 zodat het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk is om op een fiets van hoge kwaliteit en comfort te fietsen. Door dit te doen helpen wij in de strijd tegen klimaatverandering. Door voor ons te kiezen kies je dus voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en wat voor jou altijd interessant is, de beste prijs.

Daarnaast ben je bij ons verzekerd dat je fiets niet gestolen is. in 2017 werd er in heel België 33.186 keer aangifte voor een gestolen fiets gedaan. Maar mobiliteitsorganisatie Touring schat in dat slecht 35% van de diefstallen ook echt wordt gemeld bij de politie. Daarmee zou het aantal gestolen fietsen jaarlijks tussen de 100.000 en de 150.000 fietsen liggen. (Rietveld, 2019) Dit betekend dus dat de tweedehandsfietsenmarkt is overspoelt met gestolen fietsen maar wij geven jou de garantie dat jouw fiets 100% legaal is.

Vragen?

Mocht je na dit alles nog steeds met brandende vragen zitten dan verwijzen wij je graag naar onze veel gestelde vragen pagina. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussen staan dan helpen we je via persoonlijk contact met onze klantenservice.

NederlandsEnglishFrançaisPolski