Tweedehands fietsen Ede, Cheapassbikes.nl heeft ze!

Onze goedkope tweedehands fietsen zijn er ook voor de mensen die in Ede aan het zoeken zijn. Ben jij hier nou al lang naar op zoek? Cheapassbikes.nl heeft het mooiste assortiment aan tweedehands refurbished fietsen. Voor een eerlijke prijs heb je al een fiets die we ook nog thuis bij je af komen leveren.

Waarom een tweedehands fiets?

“Waarom verkopen jullie geen nieuwe fietsen?” Horen we wel eens. Voor ons is een tweedehands fiets de perfecte fiets omdat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hoeveel fietsen worden er wel niet gestolen als je aan het werk bent of op stap gaat? Te veel dus. Daarom geven wij mensen de kans om een fiets te kopen voor minder dan de helft van het geld en toch het volledige plezier van een fiets te beleven. Je hebt namelijk een refurbished fiets bij Cheapassbikes.nl voor een mooie eerlijke prijs en deze wordt gewoon thuis afgeleverd in Ede.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)

Goedkope tweedehands fietsen Ede

Ook in Ede hebben wij de beste prijs-kwaliteit verhouding voor jouw tweedehands fiets. Al voor een mooie prijs heb je een standaard fiets waar jij vrolijk mee rond kan fietsen. Het enige verschil is het bouwjaar. Onze goedkopere fietsen zijn vaak goed refurbished oudere modellen, terwijl onze duurdere fietsen altijd de laatste modellen zijn. Verder komen er geen extra kosten voor het bezorgen bij en alles zit dus bij de prijs van de fiets inbegrepen, zelfs werkende verlichting.

Tweedehands fiets kopen in Ede

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope fietsen Ede

Heb je jouw mooie fiets al gespot uit ons brede assortiment tweedehands fietsen? Dan heb je deze 2 werkdagen later gratis thuisbezorgd. Wil je een omafiets, dames- of herenfiets? Wij hebben het in huis. Kijk snel eens op de website. Hier kun je namelijk filteren op wat je wel en niet mooi vindt en kom je dus sneller bij jouw perfecte fiets uit.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Erg tevreden met Cheapassbikes. De prijs kwaliteit van de fiets is erg goed. De service en de levering was super handig en allemaal op tijd. Ik raad deze manier van een fiets kopen aan iedereen aan
Charida R, Ede
Mijn eigen fiets was gejat, dus balen... maar: binnen 2 dagen had ik een nieuwe, thuis afgeleverd en matzwart gespoten. Helemaal top Met het geleverde extra slot wordt ie hopelijk niet weer gestolen.
Steffie R, Ede

Fiets Leasen Ede

Wij vinden het fijn dat ons concept werkt in Nederland maar er zijn altijd nog verbeterpunten. Zo is een fiets een redelijk grote uitgave om in een keer te moeten betalen. Hiervoor hebben wij bedacht dat je ook je Cheapassbike kan leasen in Ede. Dit allemaal voor een hele lage prijs per maand. Uiteraard bezorgen we hem nog steeds gratis thuis en met een gratis kettingslot. Alleen bij Cheapassbikes.nl!

Niet alleen in Ede zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Ede, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski