Tweedehands fietsen Gouda, Cheapassbikes.nl heeft ze!

Zoek je al een tijdje naar een goedkope tweedehands fiets in Gouda, maar krijg je niks gevonden? Niet getreurd. Cheapassbikes.nl heeft precies wat je zoekt. Wij hebben namelijk het grootste aanbod in tweedehands fietsen in Gouda dus er zit altijd wel iets voor jou tussen. Een mooie tweedehands fiets voor een mooie prijs, kijk snel op Cheapassbikes.nl

Waarom een tweedehands fiets?

Of je nu even langs de kaasmarkt gaat of naar de Sint-Jan wil, je nieuwe fiets wordt altijd in de gaten gehouden en is dus gewild bij dieven. Daarom geven wij de voorhand aan een tweedehands fiets die in perfecte staat is. Zo betaal je minder dan de helft voor een fiets die niet interessant is om te stelen. Maar dit is niet de enige reden. Een fiets gaat ongeveer 10-15 jaar mee qua gebruik en toch zien wij dat mensen al na 2-3 jaar een nieuwe willen. Dit is niet goed voor het milieu want een fiets kan makkelijk bij ons hergebruikt worden. Wij knappen ze op en geven ze weer een nieuw leven.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Nieuw

Goedkope tweedehands fietsen Gouda

“Hoe kan dat, zo’n fiets voor zo weinig geld?” Is de vraag die wij vaak krijgen en ook in Gouda is dit geen vreemde gedachte. Een fiets die refurbished is, is een tweedehands fiets met een nieuw innerlijk. Zo bieden wij eigenlijk een nieuwe fiets aan voor een tweedehands prijs. Dit komt ook mede doordat wij alles rondom de fiets zelf regelen. Een lekke band, krom stuur of nieuwe lak? Alles kunnen wij in principe maken aan jouw Cheapassbike en daarom is de prijs goedkoper. Ook het bezorgen doen we gratis en dit scheelt ook weer een flinke duit. Alles bij elkaar regelen wij veel zelf om een zo laag mogelijke prijs voor de klant te kunnen hanteren en onze klanten in Gouda zijn hier zeker geen uitzondering in.

Tweedehands fiets kopen in Gouda

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope fietsen Gouda

In Gouda hebben wij natuurlijk ook het breedste assortiment aan goedkope tweedehands fietsen. Omafietsen, herenfietsen en stadfietsen. We hebben eigenlijk alles in huis voor een bizar lage prijs. Kijk snel op de website of er voor jou een perfecte match tussen zit en dan bezorgen wij hem/haar gratis thuis en met goede verlichting. Wie weet rij jij straks op een gebruikte reburbished fiets van Cheapassbikes.nl

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Ik had een verkeerde fiets besteld en kon deze zonder probleem ruilen.
Bob M, Gouda
Prima. Snelle levering, goede bezorgservice en prima fiets voor de prijs
Anita V, Gouda

Fiets Leasen Gouda

Ook in Gouda zijn er mensen die een fiets in een keer betalen een hele investering vinden, dat is het namelijk ook. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht. Je kan namelijk jouw Cheapassbike leasen voor een lage prijs per maand. Deze bezorgen we ook thuis en met goede verlichting.

Niet alleen in Gouda zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Gouda, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski