Tweedehands fietsen Haarlem

Ben je in Haarlem op zoek naar een tweedehands fiets die GRATIS wordt THUISBEZORGD? Wij van Cheapassbikes.nl helpen je verder! Een betere Cheap Ass Bike kun je namelijk niet vinden in Haarlem. Volledig refurbished en met veilige verlichting. Wil je snel een goede goedkope fiets? Dan zit je hier goed!

Waarom een duurzame fiets?

Duurzaamheid is een term waar je niet onderuit kan komen deze dagen, dus ook bij ons niet. Voor ons gaan duurzaamheid en fietsen hand in hand omdat ze zo slecht worden gebruikt. Een fiets gaat ongeveer 13 jaar mee en is dus heel erg duurzaam. Toch zien we dat er steeds meer fietsen worden verwaarloosd terwijl deze nog makkelijk 4-5 jaar kunnen trappen. Hier moet iets op te vinden zijn dachten we bij Cheapassbikes.nl

Cheapassbikes.nl gunt die fietsen die misschien een slag in het wiel hebben of een krom stuur een volledige tweede kans. We knappen alles zelf op en dit is voor ons een vorm van duurzaamheid. Door deze filosofie van hergebruiken kunnen wij onze prijzen zo gigantisch laag houden en dit is fijn voor onze klanten, die natuurlijk de laagste prijs willen hebben.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Haarlem

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Haarlem

Hoe komt het dat die tweedehands fietsen in Haarlem zo goedkoop zijn? Het zelf opknappen en bezorgen is vooral de grootste factor. Als we dit allemaal moeten laten doen, kunnen de prijzen verdubbelen. Dat willen we onszelf en de klant niet aandoen!

Nog iets wat we hebben bedacht om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant is onze speciale manier van bezorgen. Niemand heeft namelijk zin om een hele dag vrij te nemen om op je pakketje te moeten wachten. Wij bij Cheapassbikes.nl doen het dus anders. Bestel je een fiets, dan staat deze 2 werkdagen later bij je thuis. Op de dag van bezorgen krijg je van ons een geschatte tijd van aankomst. Kun je onverhoopt toch niet thuis zijn, dan proberen we de fiets bij je buren af te leveren.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht

Goedkope fietsen Haarlem

Op zoek naar een goedkope tweedehands fiets in Haarlem. Cheapassbikes.nl biedt allerlei soorten en maten fietsen voor een goedkope prijs aan. Omafietsen, herenfietsen, racefietsen etc. Voor iedereen zit er wel een fiets tussen. Ook kun je via onze website makkelijker zoeken en filteren op wat je wel en niet wilt hebben. Zo wordt het zoeken naar jouw perfecte tweedehands fiets een stuk gemakkelijker. Zit er een tussen? Dan staat hij binnenkort voor de deur!

Niet alleen in Haarlem zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Haarlem, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski