Tweedehands fietsen Leiden, Cheapassbikes.nl heeft het!

Op zoek naar een tweedehands fiets in Leiden die GRATIS wordt THUISBEZORGD? Look no further! Bij ons vind je namelijk de goedkoopste tweedehands fietsen van Leiden, ook teken je bij ons voor een “nieuwe” tweedehands fiets die helemaal refurbished is. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog eens goede verlichting op.

Nieuw

Waarom een tweedehands fiets?

Buiten de bovenliggende reden dat een nieuwe fiets klauwen met geld kost gaat een fiets gemiddeld 13 jaar mee. Tenzij je in de groei bent heb je dus vrijwel nooit een reden om een nieuwe fiets te kopen. Wij van Cheapassbikes.nl zien dat mensen deze filosofie niet helemaal volgen en redelijk vaak van fiets ruilen, deze mensen willen wij graag een handje helpen.

Het zit namelijk zo; een nieuwe A-merk fiets kost al snel meer dan 300 euro. Wij bij Cheapassbikes.nl bieden dezelfde merken aan voor aanzienlijk minder geld, dit komt omdat wij de fietsen zelf inkopen en opknappen, en dus zo veel mogelijk kosten besparen wat scheelt in de prijs. Ga je dus voor een nieuwe fiets voor veel geld of een hergebruikte fiets voor minder dan de helft? Wij weten wel wat we kiezen.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Leiden

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Leiden

Waarom is die tweedehands fiets in Leiden nou zo goedkoop hoor ik je zeggen. Ten eerste zijn ze niet van goud, terwijl ze dat bij sommige prijzen wel mogen zijn, ten tweede regelen wij het onderhoud en de bezorging van de fiets zelf, dit scheelt heel veel geld.

Heb je een fiets besteld dan monteren wij de bij gekochte accessoires. Als de fiets klaar is voor verzending krijg je hierover een bericht. Als de fiets is overgedragen aan onze bezorgservice ontvang je een tracklink met de verwachte levertijd. Zo kun je makkelijk zien wanneer de fiets geleverd wordt en wanneer je thuis kunt zijn om je nieuwe stalen ros in ontvangst te nemen. Handiger kan niet!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht

Goedkope fietsen Leiden

Aan het zoeken naar een goedkope fiets in Leiden? Bij Cheapassbikes.nl vind je alle soorten tweedehands fietsen in Leiden, ben je op zoek naar een stapfiets, racefiets, omafiets of een ander soort fiets? Je bent bij Cheapassbikes.nl aan het juiste adres. Op onze website kun je makkelijk filteren voor jouw fiets, zo wordt het zoeken naar een budget bike Leiden allemaal een stukje makkelijker. Heb je er een gevonden, dan kun je snel weer trappen zonder dure grappen.

Fiets Leasen Leiden

Ook is het mogelijk om zo’n mooie tweedehands fiets te leasen in Leiden, voor een ongelofelijk laag bedrag per maand heb je er een. Bij Cheapassbikes.nl kan vrijwel alles geregeld worden zonder rare overeenkomsten. Kwaliteitsfietsen voor een lage prijs, daar staan we voor!

Niet alleen in Leiden zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Leiden, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski