Tweedehands fietsen Maastricht koop ze bij Cheapassbikes.nl

Zoek je een goedkope tweedehands fiets in Maastricht? Cheapassbikes.nl helpt je verder! Wij hebben het breedste assortiment aan goedkope tweedehands fietsen in Maastricht dus er zit altijd wel iets voor je bij. Buiten dat leveren we hem ook nog eens gratis thuis bij je af. Helemaal refurbished en met veilige verlichting, alleen bij Cheapassbikes.nl

Waarom een tweedehands fiets

Wij willen niet alleen het beste product voor onze klanten, maar ook een stukje groen brengen als bedrijf. Daarom zijn al onze fietsen tweedehands en refurbished. Denk bijvoorbeeld aan al die fietsen die worden weggegooid en verlaten. Wij geven deze een tweede kans. Omdat we zelf de fietsen maken en ze bezorgen scheelt dit uiteindelijk drastisch in de prijs die de klant voor zijn fiets betaald. Zo hebben we een goede fiets een nieuw leven gegeven en scheelt het jou weer een paar euro’s. Zo profiteert iedereen mee!

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)

Goedkope tweedehands fietsen Maastricht

Mensen denken vaak dat er allemaal extra kosten aan onze fietsen zitten. Dat is dus niet zo want je hebt echt al een fiets voor een mooie prijs bij Cheapassbikes.nl. Onze fietsen in Maastricht zijn geen uitzondering hierin.

Het opknappen en de bezorging regelen we allemaal vanuit ons bedrijf en we doen niets met fietsenmakers of bezorgservices. Zo houden we de prijs laag die jij uiteindelijk betaald voor je Cheap Ass Bike.

Hierna komt het aankleden en afstellen van je fiets. Wil je een extra slot of bijvoorbeeld een voordrager? Geen probleem, Cheapassbikes.nl heeft de beste kwaliteit voor een lage prijs. Ook het bezorgen is voor ons geen punt. Zodra de fiets is verzonden krijg je een bericht met een tracklink. Hierdoor weet je precies wanneer de fiets geleverd wordt en kun je hier rekening mee houden.

Tweedehands fiets kopen in Maastricht

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope fietsen Maastricht

Zoek je een goedkope fiets in Maastricht? Bij Cheapassbikes.nl heb je allerlei soorten fietsen. Of je nou op zoek bent naar een omafiets, herenfiets, Vouwfiets of racefiets. Het maakt niet uit. Ga eens naar onze website en gebruik onze filters om zo bij jouw perfecte fiets uit te komen.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Defect in eerder gekochte fiets, kosteloos geruild voor andere fiets. Zeer goede service
Marianna N, Maastricht
Snelle levering en ook via e-mail snelle reactie op mijn vraag. Bezorging verliep perfect.
Karen S, Maastricht

Fiets Leasen Maastricht

Ook al zijn onze tweedehands fietsen de goedkoopste die er zijn, je moet het maar in een keer kunnen betalen en dit kan een hele investering zijn. Daarom kun je ook jouw fiets leasen in Maastricht voor een lage prijs. Wij regelen het bezorgen en het onderhoud en jij kan gewoon fietsen voor een lage prijs per maand. Kijk op de website wat voor jou mogelijk is.

Niet alleen in Maastricht zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Maastricht, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski