Tweedehands fietsen Nijmegen

Woon je in Nijmegen en zoek je een goedkope tweedehands fiets die GRATIS wordt THUISBEZORGD? Bij Cheapassbikes.nl helpen we je graag verder! Wij hebben namelijk de goedkoopste en beste tweedehands fietsen van Nijmegen. Een refurbished fiets met veilige verlichting, wie wil dat nou niet?

Nieuw

Waarom een tweedehands fiets?

Hergebruiken is iets waar je in mee moet deze dagen, dus wij als Cheapassbikes.nl kunnen niet achter blijven. Wij nemen hergebruiken en refurbishen heel serieus in ons werk en laten hier niks liggen. Omdat een fiets lang mee gaat en onderdelen vaak nog in goede staat zijn als een fiets onnodig wordt vervangen, gaan wij hiermee aan de slag.  

Ook in Nijmegen willen we dit door voeren. Met onze fietsen kom je nog steeds vlot van A naar B zonder de kosten van een nieuwe “nieuwe” fiets. Alles wat we hergebruiken knappen we ook nog eens zelf op. Dit samen met het GRATIS thuisbezorgen, (wat we ook zelf doen) zorgt ervoor dat jij de laagste prijs krijgt voor de beste fiets.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Nijmegen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Nijmegen

De goedkoopste en beste tweedehands fietsen in Nijmegen, hoe krijgen we dat voor elkaar?

Het begint allemaal bij het bekijken van de fietsen en het opknappen. Zijn de fietsen goed op te knappen door ons zelf en kunnen we dus kosten besparen voor de klanten? Dat is voor ons de eerste stap.

Hierna komt een ander kostenplaatje, het bezorgen. Als je iedere keer moet betalen voor de bezorgkosten van een fiets, word je niet blij. Daarom hebben we dit op ons genomen. Samen met onze knappe bezorgers zorgen we ervoor dat jouw fiets snel en goed thuis wordt afgeleverd. Wanneer de fiets ingeladen is ontvang je een tracklink waarmee je de bestelling kunt volgen. Je kunt zo makkelijk zien hoe laat je fiets aankomt en zo kun je zorgen dat je thuis kunt zijn. Wat handig!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht

Goedkope fietsen Nijmegen

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar een tweedehands fiets voor weinig geld? Cheapassbikes.nl biedt een heel assortiment aan fietsen in Nijmegen aan. Omafietsen, herenfietsen, racefietsen, het maakt niet uit. Zoek je een fiets, dan hebben wij hem. Via onze website wordt het zoeken nog makkelijker gemaakt door slimme filters, hierdoor zoek je nog preciezer naar jouw tweedehands droomfiets.

Fiets Leasen Nijmegen

Op zoek naar een Cheap Ass Bike in Nijmegen maar zit je even krap bij kas? Geen probleem! Bij ons kun je ook een fiets leasen voor een bizar lage prijs per maand. Wij verzorgen het onderhoud en jij hoeft alleen maar zorgeloos te fietsen. Check wat de mogelijkheden zijn voor jou!

Niet alleen in Nijmegen zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Nijmegen, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

Niet alleen in Den Haag zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Den Haag, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski