Tweedehands fietsen Schiedam, wij hebben ze!

Ben je in Schiedam op zoek naar de beste en goedkoopste tweedehands fietsen die er zijn? Zo mogen wij het horen! Wij hebben namelijk voor jou de beste tweedehands fietsen in Schiedam die ook nog eens gratis worden thuisbezorgd en met veilige verlichting!

Waarom een tweedehands fiets

Niet alleen de portemonnee van onze klanten is belangrijk voor ons maar ook het milieu. Daarom werken wij alleen met refurbished tweedehands fietsen. Zo houden we een dijk metaal van de schroothoop en kunnen wij jou voor een lage prijs een goede fiets leveren. Buiten dat zijn onze fietsen op het uiterlijk na gewoon nieuw te noemen. Wij knappen de fietsen op en zorgen ervoor dat er niets aan mankeert voordat deze op de website komen. Is er een fiets gekozen dan lopen wij deze nog helemaal na en dan wordt deze gratis thuisbezorgd inclusief veilige verlichting.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Nieuw

Goedkope tweedehands fietsen Schiedam

De beste prijs-kwaliteit fietsen hebben wij, daar is geen discussie over te voeren. Hier in Schiedam is het natuurlijk niet anders omdat we onze formule overal hetzelfde toepassen. Maar waarom zijn onze fietsen zo goedkoop? Dat vragen veel mensen aan ons omdat ze bijna niet kunnen geloven dat je voor zulke prijzen goede fietsen hebt die dan ook nog eens worden thuisbezorgd. We kunnen onze prijzen hanteren doordat we alles zelf doen en niks uitbesteden aan andere bedrijven. Zo komen er dus geen extra kosten bovenop de fiets zelf. Dit is aan het einde van de lopende band voordelig voor onze klanten, zelfs die in Schiedam.

Tweedehands fiets kopen in Schiedam

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope fietsen Schiedam

Een uitje naar het Jenevermuseum is natuurlijk niet compleet zonder een echte Cheap Ass Bike. Wij hebben namelijk het grootste assortiment aan omafietsen, dames- en herenfietsen en nog veel meer. Kijk eens op de website en gebruik onze gemakkelijke filters om zo bij jouw ideale Cheapassbike uit te komen.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Snelle bezorging en goede afstelling van de fiets. Ik ben erg tevreden.
Lara O, Schiedam
Top levering Binnen één dag en echt een goede fiets.
Super Blij!
Dj K, Schiedam

Fiets Leasen Schiedam

Simpel een fiets leasen kan ook in Schiedam, je krijgt dan alles wat je van ons gewend bent qua kwaliteit, voor een hele lage prijs per maand. Ook deze fietsen bezorgen we gewoon thuis en met goed werkende verlichting. Kijk op Cheapassbikes.nl wat we voor jou kunnen betekenen!

Niet alleen in Schiedam zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Schiedam, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski