Tweedehands fietsen Tilburg, vindt het hier!

In Tilburg op zoek naar een goedkope tweedehands fiets? Cheapassbikes.nl helpt je graag verder met jouw zoektocht. Een goedkope fiets die helemaal refurbished is en helemaal geweldig werkt, wij hebben het in huis, als dit is wat je zoekt, bezoek dan snel de website!

Nieuw

Waarom een tweedehands fiets?

Waarom zou je nou moeten gaan voor een tweedehands fiets in plaats van een nieuwe? Ten eerste is een fiets een hele investering. Je legt al snel 200-300 euro neer voor een goede fiets en dit gaat voor ons te ver. De fietsen die wij hebben kiezen we zorgvuldig uit en we bepalen dat ze nog zeker een aantal jaren trappen in zich hebben. Zo worden “oude” fietsen hergebruikt en dit is ook weer goed voor het milieu!

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Tilburg

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Tilburg

De beste goedkope tweedehands fietsen in Tilburg, dit durven wij te zeggen. Dit komt omdat we eigenlijk alles zelf regelen en geen extra bedrijven inschakelen. Zien we dat er een fiets een lekke band heeft, een slag in het wiel of licht kapot, dat maken wij! Je snapt het wel denk ik, we leveren een fiets die rijklaar en hartstikke veilig is.

Ook onze gratis bezorging is iets wat voor veel mensen doorslaggevend is. Moet er een bezorgservice aan huis komen met een fiets als pakketje? Dan leg je geld maar neer. Wij doen het allemaal zelf en zo betaal je niks extra’s. We laden de fietsen in waarna je een tracklink ontvangt. Hiermee kun je zien hoe laat je fiets arriveert zodat je kunt zorgen dat je thuis bent. Lukt dit niet dan proberen wij gewoon je fiets bij de buurvrouw af te leveren.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht

Goedkope fietsen Tilburg

Ook in Tilburg hebben wij de goedkoopste tweedehands fietsen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een omafiets, herenfiets, racefiets of zelfs een vouwfiets? Cheapassbikes.nl heeft het in huis. Bezoek onze website en maak gebruik van de makkelijke filters, zo kun je makkelijk aanvinken wat je zoekt en kom je sneller uit bij jouw perfecte fiets.

Fiets Leasen Tilburg

Een fiets kopen is duur, dat begrijpen wij bij Cheapassbikes.nl. Hierom hebben wij een goed alternatief. Je kan namelijk ook je fiets leasen in Tilburg voor een absurd laag bedrag per maand. Het enige wat jij moet doen is fietsen, wij regelen het onderhoud en alles wat erbij komt kijken. Check snel de website als dit je als muziek in je oren klinkt.

Niet alleen in Tilburg zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Tilburg, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski