Tweedehands fietsen Wageningen, wij hebben ze!

tweedehands fietsen Wageningen

Een goedkope tweedehands fiets voor een lage prijs? Zit je in Wageningen en ben je hier naar op zoek? Cheapassbikes.nl heeft precies wat je wilt. Een goede fiets die mooi refurbished is met veilige verlichting. Als klap op de vuurpijl leveren we hem ook nog eens gratis thuis af. Alleen bij Cheapassbikes.nl

Nieuw

Waarom een tweedehands fiets?

In grote steden is het altijd link om een nieuwe fiets te kopen. Verlies je hem uit het oog in de eindeloze fietsenstalling of wordt hij gejat door de buurman? Je weet het maar nooit. Een refurbished tweedehands fiets is hiervoor de oplossing. Waarom zou je namelijk 200 euro uitgeven aan een fiets die ten eerste meer in de smaak valt bij dieven en ten tweede even lekker fietst als een Cheap Ass Bike van een mooi bedrag. Wij hebben dit ook nooit begrepen.

Ook in Wageningen proberen we onze denkwijze te verspreiden. Het komt erop neer dat je een fiets krijgt die door ons is gerepareerd en in perfecte staat is. Al onze fietsen krijgen een gratis kettingslot en worden ook nog eens thuisbezorgd. Alleen bij Cheapassbikes.nl!

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Wageningen

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Wageningen

“Dat kan toch echt niet, een fiets voor dat geld?” Bij Cheapassbikes.nl is dit geen gekke gedachte. Wij doen namelijk alle werkzaamheden zelf en dit scheelt al flink in de kosten die jij uiteindelijk voor jouw Cheap Ass Bike betaald. Een slag in het wiel of een lekke band? Geen enkel probleem voor onze monteurs die dagelijks tientallen fietsen repareren. Als deze zijn afgesteld naar jouw lengte kunnen ze bezorgd worden.

Het bezorgen is iets wat wij heel makkelijk invullen. Aangezien iedere fiets wordt uitgerust met veilige verlichting kiezen wij een geschikte plek uit bij het lever adres. De fiets leggen we veilig vast aan een hek of fietsenrek. We doen de sleutels in een envelop en gooien deze in de brievenbus. Daarna krijg je nog een berichtje dat we geleverd hebben. Je kan dan gelijk je pareltje bewonderen.

Goedkope fietsen Wageningen

Zoek je een goedkope tweedehands fiets in Wageningen? Wij helpen je verder! Cheapassbikes.nl heeft namelijk een groot aanbod aan fietsen in Wageningen. Racefietsen, herenfietsen, vouwfietsen en omafietsen. We hebben het in huis. Gebruik de filters op onze website om zo jouw ideale fiets uit te zoeken.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht
goedkope tweedehands fietsen Wageningen
fiets leasen Wageningen

Fiets Leasen Wageningen

Ook al hebben wij de laagste prijzen voor tweedehands fietsen in Wageningen, er komt altijd een moment dat je krap bij kas zit. Hiervoor hebben wij de oplossing. Je kan namelijk ook je fiets leasen voor een lage prijs per maand. Wij nemen het onderhoud en het bezorgen voor onze rekening. Zo hoef jij niet meer van A naar B met het OV. De voorwaarden check je op de site!

Niet alleen in Wageningen zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Wageningen, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski