Tweedehands fietsen Zoetermeer, wij hebben ze!

tweedehands fiets zoetermeer

Ben je in Zoetermeer al tijden aan het zoeken naar de perfecte goedkope tweedehands fiets? Zeg dat dan meteen! Wij van Cheapassbikes.nl hebben het grootste assortiment fietsen die we gratis thuisbezorgen. Voor een mooie prijs heb jij al een echte Cheap Ass Bike volledig refurbished thuis.

Waarom een tweedehands fiets?

Je wil lekker naar de Zoetermeerse plassen of naar SnowWorld, wie wil dat nu niet. Je pakt je nieuwe fiets die je voor je verjaardag hebt gehad en gaat er vrolijk heen. Alleen maar om terug te komen naar een lege stalling. Ja het gebeurt vaker dan je denkt, nieuwe fietsen die gestolen worden. Daarom hebben wij liever dat je minder voor een fiets betaald die niet gejat wordt in plaats van 4 keer zo veel en dat hij na een paar keer fietsen wordt gestolen. Al onze fietsen zijn refurbished dus ze fietsen als nieuw, ze hebben alleen al een leven gehad hiervoor en zijn nu weer als nieuw.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)

Tweedehands fiets kopen in Zoetermeer

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Zoetermeer

Hoe komen wij nou aan die perfecte fiets voor die perfecte prijs? Vragen mensen wel eens. Nou het ligt allemaal aan onze manier van werken. Veel bedrijven besteden alles uit en dit scheelt uiteindelijk in de prijs die de klant ervoor betaald. Wij doen het anders. Onze fietsen worden door ons onderhouden en bezorgd. Dit zijn namelijk de 2 grootste kostenposten die je hebt naar je klanten toe. En omdat wij dit zelf goed kunnen regelen levert dit een hele lage prijs op voor jouw goedkope tweedehands fiets, zelfs helemaal in Zoetermeer.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Very satisfying experience. The bike was delivered the first working day and in good working condition. Everything was as expected and promised in the website. I can recommend this site to anyone who is looking for a cheap bike in good working condition.
Ferdie Huissen, Zoetermeer
Fiets was mooier en beter dan verwacht Vragen werden snel en netjes beantwoord Levering was erg snel en fijn omdat je niet thuis hoefde te zijn. Ik denk zelfs dat ze de fiets afgesteld hebben op mijn lengte
Simone Hulsebos, Zoetermeer

Goedkope fietsen Zoetermeer

Die mooie tweedehands fietsen hebben wij ook zeker in Zoetermeer. Het assortiment is breed en er zit dus altijd wel iets voor je bij. Opa- en Omafietsen of een simpele damesfiets, wij hebben alles in huis en maken hem gelijk klaar voor jou. Kijk eens op onze website, zo kom je er snel achter of we ook hebben waar jij al tijden naar aan het zoeken bent.

goedkope tweedehandsfiets zoetermeer
fiets leasen zoetermeer

Fiets Leasen Zoetermeer

Dat mensen graag fietsen voor een lage prijs is voor ons muziek in de oren. Maar ook in Zoetermeer moet er een alternatief zijn op het in een keer betalen van een fiets. Daarom kun je sinds kort jouw Cheap Ass Bike leasen in Zoetermeer. Nog steeds gratis thuisbezorgd en met een gratis kettingslot. Kijk eens op de website hoe het in zijn werk gaat en wie weet is het wel iets voor jou!

Niet alleen in Zoetermeer zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Zoetermeer, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski