Tweedehands elektrische fiets

De beste en goedkoopste tweedehands elektrische fietsen vind je hier. Een e-bike tweedehands kopen is natuurlijk zeer voordelig, in vergelijking met een compleet nieuw exemplaar. Er zijn echter wel een aantal punten waar je op moet letten, alvorens je er eentje aanschaft. Bij Cheapassbikes hebben we met al die punten rekening gehouden. Bij ons koop je namelijk niet zo maar een tweedehands elektrische fiets. Al onze fietsen zijn volledig refurbished. Dat houdt in dat ze compleet functioneel zijn, van de accu tot de verlichting aan toe. Zelf heb je er dus geen werk aan. Dat is met een tweedehands e-bike via andere tweedehands winkels vaak wel anders.

Snel een eenvoudig een tweedehands e-bike

Bij Cheapassbikes hebben we onze eigen reparateurs en bezorgservice. De kosten voor onze goedkope elektrische fietsen kunnen we daarom zeer laag houden. En daar heb jij profijt van. De door jouw bestelde elektrische fiets bezorgen we dan ook bij je voor de deur. Dat lukt ons meestal binnen 1 tot 2 werkdagen. Je kunt dus (bijna) direct van je eigen tweedehands elektrische fiets genieten! Het fijne hiervan is dat je met een e-bike zonder ook maar een druppeltje zweet aankomt op je bestemming. Bovendien is het heerlijk wanneer het hard waait. Met een e-bike ervaar je namelijk een stuk minder weerstand tijdens het fietsen.

Voordelen van een tweedehands elektrische fiets

Nieuwe elektrische fietsen kunnen behoorlijk prijzig zijn. Wanneer je dus voor een tweedehands e-bike gaat, kun je behoorlijk besparen. En toch genieten van alle voordelen die een elektrische fiets met zich meebrengt. Zoals de fijne trapondersteuning tot wel 25 kilometer per uur. De gemiddelde actieradius van een elektrische fiets ligt overigens zo rond de 70 kilometer. Dat betekent dat je er wel 70 kilometer mee kan afleggen, voordat je de accu opnieuw moet opladen.

De ideale stadsfiets

Voor woon-werk verkeer zijn tweedehands elektrische fietsen om bovenstaande redenen echt ideaal. Ook is een tweedehands elektrische fiets goedkoop, snel, gemakkelijk – en bovendien een stuk beter voor het milieu dan de auto of de scooter.

Heb je vragen over een van onze elektrische fietsen, of kom je er niet helemaal uit? Bezoek onze FAQ-pagina de kans is groot dat je hier een antwoord gaat vinden. Natuurlijk kan je ook direct contact opnemen met onze klantenservice. Bezoek de klantenservice pagina voor meer informatie.

NederlandsEnglishFrançaisPolski