Lease fietsen

Goedkoop een fiets leasen. Best een goede oplossing, voor wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een nieuwe fiets. Bij de meeste aanbieders van lease fietsen bestaat het aanbod echter uit zeer prijzige nieuwe tweewielers. Op onze website heb je daar geen last van. Bij ons kun je voor een prikkie een refurbished fiets leasen en hiermee ben je ook nog eens duurzaam bezig. Daardoor kun je onbezorgd van een fiets genieten! Geen hoge instapprijzen en ook geen gedoe. Wanneer je bij Cheapassbikes.nl een goedkope fiets leaset of aanschaft, dan krijg je er overigens van ons ook altijd een gratis kettingslot bij.

Verschillende soorten lease fietsen

Of je nu op zoek bent naar een heren of dames stadsfiets, bij Cheapassbikes.nl ga je zonder twijfel vinden wat je zoekt. Ons aanbod aan fietsen die je kunt leasen is namelijk behoorlijk groot. Al onze fietsen zijn tweedehandse opknappers – in zeer goede staat! Doordat we ons eigen team fietsspecialisten hebben, kunnen we de kosten laag houden. En daar kun jij weer van profiteren.

Wanneer je bij ons een goedkope fiets leaset, dan komen wij deze nog bij je bezorgen ook. Daarvoor hoef je niet eens thuis te zijn. Met het kettingslot dat je van ons gratis bij de fiets ontvangt, zetten we jouw nieuwe tweewieler vast bij je voor de deur. Bijvoorbeeld aan een fietsenrek, of aan een paal. Net wat praktisch is. De sleutel ontvang je direct in een envelop in de brievenbus.

Fiets leasen Amsterdam

Een fiets leasen in Amsterdam is ideaal. Zo heb je altijd een goede fiets klaarstaan, wanneer jij die nodig hebt. Ook loop je met een leasefiets in Amsterdam een stuk minder risico. Bijvoorbeeld als je een lekke band hebt, of wanneer er een compleet wiel wordt gestolen. Dan hoef je zelf niet de garage in te duiken om de fiets te fixen. Het grootste voordeel van een fiets leasen is namelijk dat je geen onverwachte kosten maakt. Op de lange termijn kan dat zeker schelen.

Voordelen van een fiets leasen

Fiets leasen zonder BKR? Ook dat kan bij Cheapassbikes.nl. Maar er zijn uiteraard nog een aantal andere voordelen, welke een leasefiets behoorlijk aantrekkelijk kunnen maken. Zoals:

  • Maandelijks een vast (laag) tarief;
  • Abonnement maandelijks opzegbaar;
  • Onderhoudskosten voor rekening van Cheapassbikes.nl;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Geen BKR toetsing;
  • Ideaal voor woon-werk verkeer.

Is een fiets leasen in Amsterdam, Utrecht, of een van onze andere locaties voor jou ook een aantrekkelijke optie? Mocht je vragen hebben, of meer informatie wensen over onze fietsen of diensten, neem dan contact met ons op. Bezoek onze klantenservice voor meer informatie.