Tweedehands moederfiets

Een tweedehands moederfiets kopen? Dan wil je natuurlijk wel een goede, stevige fiets hebben. Tweedehands, goed geprijsd en in zeer degelijke staat. Zo’n fiets ga je gelukkig hier vinden, op cheapassbikes.nl. Onze tweedehands moederfietsen zijn volledig refurbished. Dat houdt in dat onze fietsen compleet gerepareerd, opgeknapt en klaar gemaakt voor hergebruik zijn. Dat doen we overigens allemaal zelf. Zo houden we onze prijzen laag!

Op cheapassbikes.nl vind je al een goede tweedehands moederfiets vanaf € 85,-. Wanneer je bij ons een tweedehands moederfiets in huis haalt, dan haal je dus een zeer goedkope – maar goede – fiets in huis. En daar hoef je zelf (bijna) niets voor te doen.

Thuis bezorgd, ook als je er niet bent

Jouw “nieuwe” tweedehands moederfiets bezorgen we gewoon bij je thuis. Dat doen we altijd binnen 1 of 2 werkdagen. Je kunt dus al heel snel na het plaatsen van je bestelling genieten van je nieuwe tweewieler! Het meest ideale van onze bezorging is echter dat we jouw fiets ook thuis bij je bezorgen als je er zelf niet bent. De fiets zetten we vast aan een nabijgelegen fietsenrek, of een handig geplaatste paal. Net wat praktisch is. De sleutel voor het slot krijg je van ons in een envelop door de brievenbus. Het kettingslot mag je houden – cadeautje van ons!

Tweedehands is duurzaam

Een groot (en heel fijn) voordeel van een tweedehands moederfiets, is uiteraard dat je voor heel weinig geld op een zeer goede fiets kunt rijden. Fietsen is bovendien gezond, beter voor het milieu dan de auto, scooter of het OV – en met name in de stad ook nog eens erg praktisch. Een tweedehands fiets is echter nóg beter voor de duurzaamheid dan een fiets die rechtstreeks uit de fabriek komt. Door te hergebruiken, maak je de bewuste keuze dat er één fiets minder gerecycled hoeft te worden. En dat er weer één minder geproduceerd hoeft te worden. Door de keuze te maken voor een ‘tweede kansje’, kies je dus vóór een circulaire economie. En daar worden we allemaal beter van.

Meer informatie over onze tweedehands moederfietsen

Onze tweedehands moederfietsen zijn dus een goede oplossing voor iedereen die op zoek is naar een goede maar goedkope nieuwe fiets. Heb je nu vragen over onze fietsen, of kom je er niet helemaal uit? Bezoek dan onze FAQ-pagina voor meer informatie. De kans is groot dat het antwoord op je vraag hier te vinden is. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.

NederlandsEnglishFrançaisPolski