Tweedehands mountainbike

Tweedehands mountainbike

Ben je op zoek naar een goede tweedehands mountainbike? Die ga je bij ons zeker vinden! Ons aanbod aan cheap ass bikes is namelijk behoorlijk breed. We hebben dus zonder twijfel de juiste tweedehands mountainbike die goed aansluit op jouw eisen en wensen. Het grote voordeel van onze tweedehands mountainbikes is dat we onze fietsen zelf repareren, opknappen en rijklaar maken.

Een (goed!) goedkope mountainbike vinden is op cheapassbikes.nl dus erg eenvoudig. Hieronder kun je lezen in welke staat je onze fietsen kunt verwachten – en hoe de bezorging in zijn werk gaat.

Er zijn op dit moment helaas geen fietsen van dit type beschikbaar. Vul het onderstaande formulier in en we sturen je een berichtje als we fiets hebben gevonden die aan jouw wensen voldoet.

DamesfietsHerenfietsStadsfietsOmafietsMoederfietsMountainbikeRacefietsBeachcruiserVouwfietsElectrische fiets

Onder €100Tussen €100 en €124Tussen €125 en €149Tussen €150 en €199Tussen €200 en €299Boven €300

Ik wil kopenIk wil leasen v/a €11,50 pmWeet ik nog niet

Tweedehands mountainbike kopen

Wanneer je bij ons een tweedehands mountainbike koopt, dan krijg je een volledig refurbished fiets. Dat is prettig, want bij tweedehands fietsen loop je vaak tegen mankementen aan. Bij cheapassbikes.nl heb je daar geen last van. Ons team van specialisten verzorgt de mountainbike tot in de puntjes. De fiets is voorzien van goede remmen, licht – en natuurlijk een toffe uitstraling. Want een tweedehands mountainbike moet er wel goed uitzien.

Het fijnste van onze cheap ass bikes is dus dat je een volledig opgeknapte fiets in huis haalt. Maar er is nog meer goed nieuws! De door jou bestelde tweedehands mountainbike bezorgen we gewoon bij je thuis.

Vandaag besteld, (over)morgen in huis

Wanneer je online iets bestelt, dan is het wel zo prettig dat je jouw product (een te gekke “nieuwe” tweedehands mountainbike) direct in huis hebt. Wij bezorgen jouw fiets daarom binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis. Ook als je er niet bent. Dat is fijn, want dan hoef je niet de hele tijd uit het raam te turen om te zien of de bezorger er al eens is. Wanneer je bij ons een mountainbike koopt, dan krijg je daar van ons een gratis kettingslot bij. Met het slot dat je van ons krijgt, zetten we jouw nieuwe fiets vast aan een fietsenrek, of aan een handig geplaatst paal, bij jou in de buurt. Net wat praktisch is! De sleutel ontvang je in een envelop in de brievenbus.

De ideale fiets

Zoals je kunt lezen: een cheap ass bike is simpelweg een goede, goedkope fiets. Dat jouw bike in goede staat is, dat is vanzelfsprekend belangrijk. Met een mountainbike nog belangrijker. Wanneer je er namelijk ook daadwerkelijk de bossen of duinen mee in gaat, dan wil je natuurlijk wel dat de fiets tegen een (klein) stootje kan. In die zin is de mountainbike de ideale fiets. Ideaal voor in de stad – maar ook voor daarbuiten.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/cheapassbikes/tmp/cheapassbikes) in Unknown on line 0