Tweedehands omafiets

Bij ons vind je een ruim aanbod aan tweedehands omafietsen. In zeer goede staat – en zeer goed geprijsd. Onze goedkope omafietsen repareren we zelf, waardoor we onze prijzen erg laag kunnen houden. Bovendien knappen we de fiets ook volledig op en zorgen we ervoor dat deze helemaal klaar is om de weg op te gaan. Dat mag je natuurlijk verwachten, maar bij sommige aanbieders van tweedehands omafietsen zien we het nog wel eens anders.
Onze cheap ass bikes zijn gelukkig in goede conditie. Je kunt er dus lang van genieten en hoeft er zelf niets meer aan te doen. Alleen het trap werk, natuurlijk.

Tweedehands omafiets kopen

Wanneer je bij ons een tweedehands omafiets bestelt, dan komen wij deze binnen 2 werkdagen bij je thuis brengen. 

De omafiets

Op de Nederlandse straten zien we de omafiets elke dag wel een paar keer voorbijkomen. Maar wist je dat dit type fiets één van de oudste semi-moderne fietsensoorten is? Rond 1950 kwamen de eerste modellen uit de fabriek rollen. Deze werden toen gedoopt tot ‘opoefietsen’ vanwege het niet-coole uiterlijk (volgens de jeugd van toen).

Grappig genoeg is de omafiets (de naam werd in de volksmond veranderd, om onbekende redenen) sinds de jaren 70 flink in populariteit toegenomen. Toentertijd vonden de ‘hippe’ jongeren het uiterlijk van de fiets in verband staan met nostalgie. En dat sprak hen erg aan – waardoor de fiets binnen no-time overal te zien was. Natuurlijk werden er wel wat aanpassingen verricht, in het kader van modern gemak.

Meer informatie over onze omafietsen

De tweedehands omafiets is nog altijd erg populair! En een tweedehands omafiets kopen kan je gelukkig een hoop geld schelen. Bij Cheapassbikes hebben we gelukkig tweedehands omafietsen in diverse maten, soorten en kleuren.

Mocht je vragen hebben over onze fietsen, of over ons bestel- en bezorgproces, bezoek dan onze veel gestelde vragenpagina. Hier vind je ongetwijfeld een antwoord op je vraag. Kom je er nog niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

NederlandsEnglishFrançaisPolski