Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen Cheapassbikes.nl

Wat zijn de bezorgkosten en waar bezorgen we?

Cheapassbikes.nl bezorgd uw fiets gratis.

We bezorgen in de volgende regio’s (met eerste 2 cijfers van de postcode):

10 Amsterdam
11 Volendam, Zwanenburg, Amstelveen
12 Hilversum, Laren, Huizen
13 Almere, Weesp
15 Zaandam, Wormerveer
20 Haarlem
21 Heemstede, Hoofddorp, Lisse
22 Noordwijk, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk, Katwijk ZH, Leidschendam, Voorburg
23 Leiden
24 Alphen aan den Rijn
25 Den Haag
26 Delft, Naaldwijk, Monster
27 Zoetermeer, Waddinxveen
28 Gouda
30 Rotterdam
34 IJsselstein, Nieuwegein, Woerden
35 Utrecht
36 Maarssen

Zit er een slot bij de fiets?

Ja, bij alle fietsen zit standaard een gratis insteek kettingslot. Dit is een kettingslot wat in het frameslot wordt gestoken. De sleutel gaat in een envelop door de brievenbus.

Wat is de levertijd?

Alle fietsen worden binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Het kan voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. U ontvangt hierover altijd bericht.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk?

Alle fietsen worden verkocht inclusief gratis kettingslot. De fiets wordt bij bezorging voor uw huis in een fietsenrek of paal vastgezet door middel van dit kettingslot. De sleutels worden in een envelop door de brievenbus gegooid. U hoeft zodoende niet thuis te zijn voor de bezorging van uw fiets.

Hoe zit het met de garantie?

Aankoopgarantie

Op iedere fiets zit standaard een aankoopgarantie zoals beschreven in onze algemene voorwaarden: https://www.cheapassbikes.nl/algemene-voorwaarden/. Deze houdt in dat u recht hebt op een andere fiets, mits niet voldaan is aan de eisen beschreven op onze website. Om aanspraak te maken op de aankoopgarantie stuurt u binnen 24 uur na het verzenden van de bezorgbevestiging een mail naar klantenservice@cheapassbikes.nl. Als wij uw bezwaar gegrond achten kunt u in onze webwinkel een fiets uitzoeken die wij zullen verwisselen voor uw kapotte exemplaar.

Maand garantie (gekocht)

Heeft u de garantie van €10 gekocht, dan heeft u eenmaand garantie vanaf het moment dat de bezorg bevestiging naar u is verstuurd. De garantie heeft betrekking op de gehele fiets behalve op de wielen en banden. Ook wordt op schade door eigen toedoen geen garantie gegeven. Om aanspraak te maken op de maand garantie stuurt u een mail naar klantenservice@cheapassbikes.nl. Als wij uw bezwaar gegrond achten kunt u in onze webwinkel een fiets uitzoeken die wij zullen verwisselen voor uw kapotte exemplaar.

Met welke transporteur wordt mijn pakket verzonden?

De bezorging van fietsen doen wij zelf met onze eigen bezorgservice.

Kan ik mijn bestelling traceren?

Nee.

Met welke verschillende betaalmethoden kan ik betalen?

iDeal

Betalen via iDeal werkt op dezelfde manier als internet bankieren bij uw bank. De verschillende banken waarmee via iDeal betaald kan worden zijn: ABN AMRO, SNS Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodus Bank en Van Lanschot Bankiers.

Directe bankoverschrijving

Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

CreditCard

Voor betalen met een Creditcard heeft u alleen het creditcardnummer, de tenaamstelling, de geldigheidsdatum en de CVC-code nodig. Er kan zowel met Visa als met Mastercard betaald worden.

PayPal

Voor betalingen via PayPal heeft u een Paypal account nodig. Log in met uw PayPal gegevens of maak hier een account aan. Via PayPal kunnen er verschillende betalingen worden gedaan van een bankrekening of creditcard.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Voor de retourvoorwaarden verwijzen wij u naar het kopje ‘herroepingsrecht’ in onze algemene voorwaarden: https://www.cheapassbikes.nl/algemene-voorwaarden/.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Als u uw bestelling wilt annuleren kunt u het beste een mail sturen naar klantenservice@cheapassbikes.nl. Indien uw bestelling nog niet verzonden is, kan deze geannuleerd worden en wordt het gehele bedrag teruggestort op uw rekening. Als uw bestelling al is verstuurd, kunt u deze na ontvangst retourneren aan Cheapassbikes.nl. De kosten voor het retourneren zijn echter voor uw eigen rekening en bedragen de reguliere bezorgkosten.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/cheapassbikes/tmp/cheapassbikes) in Unknown on line 0