Waarom Cheapassbikes.nl?

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? Kies dan voor een refurbished fiets van Cheapassbikes.nl. Wij geven gebruikte fietsen een nieuw leven en bezorgen ze bij je thuis!

Maar waarom zou je nou precies een fiets bij ons willen aanschaffen?

Alleen A-merken

Bij Cheapassbikes.nl werken we alleen met A-merken zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Cortina, Union etc. Doordat we met alleen deze Nederlandse merken werken kunnen we een goede kwaliteit van fietsen en langere levensduur garanderen.

Volledig refurbished

Al onze fietsen zijn volledig refurbished. Dat betekend dat zowel fiets en onderdelen helemaal schoongemaakt, gerepareerd/vervangen en hergebruikt worden. Op deze manier kun jij genieten van A-merk fietsen van een goede prijs en degelijke kwaliteit.

Standaard een maand garantie

Op al onze fietsen zit standaard een maand garantie. Is er dus iets mis met je fiets, neem dan contact op met onze klantenservice en we lossen het op!

Anti diefstal

Doordat al onze fietsen worden geregistreerd loop je geen risico dat je een gestolen fiets koopt. Ook bieden we mensen de kans om voor een eerlijke prijs een goede fiets te kopen en nemen hiermee het initiatief voor het stelen van fietsen weg. Want als niemand een gestolen fiets koopt wordt er ook niets gestolen!

Ook staat het framenummer van jouw aankoop op de factuur. Dit is het eigendomsbewijs van je nieuwe fiets en dit kun je gebruiken mocht deze gestolen worden of in een fietsendepot terechtkomen.

Uiterst duurzaam

Doordat Cheapassbikes.nl verwaarloosde fietsen opkoopt bij gemeentes en handelaren en een manier heeft ontwikkeld om deze fietsen te refurbishen, worden er minder fietsen weggegooid. Want met gemiddeld meer dan 1 fiets per Nederlander zijn er al genoeg fietsen in ons land! En op deze manier dragen we een steentje bij aan het milieu.

Snelle levering

Cheapassbikes.nl bezorgd de fietsen 100% rijklaar in zowel Nederland als België. En dan ook nog binnen 2 werkdagen! Beter kan het gewoon niet!

Mocht je kiezen voor een refurbished fiets dan kun je bij ons zowel een tweedehands fiets kopen als leasen!

NederlandsEnglishFrançaisPolski