Waarom Cheapassbikes.nl?

Cheapassbikes Missie:

Wij hebben gezamenlijk de volgende missie opgesteld: in 2023 100.000 mensen per jaar op betaalbare wijze aan een duurzame en betrouwbare fiets helpen. Door dit samen op te zetten is iedereen 100% aan boord en zet zich in om jou aan de juiste fiets te helpen. Het doel om 100.000 mensen te helpen aan een refurbished fiets vinden wij belangrijk omdat er jaarlijks in Nederland nog 1 miljoen nieuwe fietsen bijkomen. Wij hopen dit te kunnen verminderen en zo overproductie tegen te gaan op een duurzame manier. Wij als team zorgen er voor dat de duurzame optie niet altijd de duurdere optie hoeft te zijn maar juist de meest betaalbare, win-win dus. Daarnaast heef Cheapassbikes natuurlijk nog veel meer voordelen. Hieronder leggen we ze kort uit.

Alleen A-merken

Bij Cheapassbikes.nl werken we alleen met A-merken zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Cortina, Union etc. Doordat we met alleen deze Nederlandse merken werken kunnen we een goede kwaliteit van fietsen en langere levensduur garanderen.

Volledig refurbished

Al onze fietsen zijn volledig refurbished. Dat betekend dat zowel fiets en onderdelen helemaal schoongemaakt, gerepareerd/vervangen en hergebruikt worden. Op deze manier kun jij genieten van A-merk fietsen van een goede prijs en degelijke kwaliteit.

Standaard een maand garantie

Op al onze fietsen zit standaard een maand garantie. Is er dus iets mis met je fiets, neem dan contact op met onze klantenservice en we lossen het op!

Anti diefstal

Doordat al onze fietsen worden geregistreerd loop je geen risico dat je een gestolen fiets koopt. Ook bieden we mensen de kans om voor een eerlijke prijs een goede fiets te kopen en nemen hiermee het initiatief voor het stelen van fietsen weg. Want als niemand een gestolen fiets koopt wordt er ook niets gestolen!

Ook staat het framenummer van jouw aankoop op de factuur. Dit is het eigendomsbewijs van je nieuwe fiets en dit kun je gebruiken mocht deze gestolen worden of in een fietsendepot terechtkomen.

Betaalbaar

In Nederland betaal je gemiddeld 563 euro voor een nieuwe stadsfiets. Daarom verkopen wij al fietsen vanaf €89 oplopend tot €500 hierdoor is er dus voor iedere portemonnee een Cheapassbikes. Hierdoor is de duurzame optie ook meteen de goedkoopste. Gespreid betalen mogelijk!

Snelle duurzame bezorging

Doordat wij onze bezorgservice hebben uitbesteed kunnen wij in heel Nederland en België binnen 1-2 werkdagen leveren. Door de bezorging uit te besteden is de bezorging effectiever en efficiënter geworden. Hierdoor is dit proces duurzamer en goedkoper geworden wat weer meer waarde brengt voor jou.

Uiterst duurzaam

jaarlijks worden er nog 1 nieuwe miljoen fietsen gekocht in Nederland dit is natuurlijk niet heel duurzaam. Zeker wanneer je er vanuit gaat dat de Nederlander gemiddeld al ruim 1,3 fietsen heeft. Deze nieuw geproduceerde fietsen komen voornamelijk uit Taiwan en Duitsland (60%). Waarbij het transport naar Nederland veel uitstoot kost. Wij doen het daarom anders. Wij kopen oude fietsen op van de Gemeente, refurbishen deze en zorgen dat er geen fietsen worden weggegooid. Hierdoor draagt Cheapassbikes bij aan de circulaire economie.

Mocht je kiezen voor een refurbished fiets dan kun je bij ons een tweedehands fiets kopen

 

 

NederlandsEnglishFrançaisPolski