Waarom refurbished?

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? Kies dan voor een refurbished fiets van Cheapassbikes.nl. Wij geven gebruikte fietsen een nieuw leven en bezorgen ze bij je thuis!

Een refurbished fiets is een fiets die is schoongemaakt, gecontroleerd en gerenoveerd. Waar nodig worden onderdelen vervangen. We gebruiken hier zo veel mogelijk gebruikte onderdelen voor maar sommige onderdelen zijn het beste nieuw. Zo krijgt 95% van onze fietsen een nieuwe ketting, om te zorgen dat jij nooit gedoe hebt. Ook kijken we de wielen grondig na. De wielen moeten recht zijn en de spaken moeten de juiste spanning hebben. Is dit niet het geval, dan zetten we er een ander wiel in. Verder hebben al onze fietsen een kettingkast, verlichting en een GRATIS kettingslot.

Door deze manier van werken houden wij de prijzen laag en kun jij voor weinig geld een goede betrouwbare fiets kopen. 100% rijklaar! En je draagt hierdoor ook nog eens bij aan een duurzamer Nederland, want iedere gekochte fiets eindigt niet in de gracht of op de vuilstort. Het is dus eigenlijk veel beter om een gebruikte fiets te kopen dan een nieuwe, want ze rijden exact hetzelfde!

Mocht je kiezen voor een refurbished fiets dan kun je bij ons zowel een tweedehands fiets kopen of leasen!

NederlandsEnglishFrançaisPolski