Tweedehands fietsen Amsterdam

Een tweedehands fiets kopen in Amsterdam met THUISBEZORGING? Goed nieuws: de beste goedkope fietsen in Amsterdam ga je zonder twijfel hier vinden! Onze cheapass bikes zijn namelijk de beste en goedkoopste tweedehands fietsen in Amsterdam. 100% refurbished en inclusief werkende verlichting. Als jij een nieuwe fiets wilt zit je hier goed!

Duurzame fietsen

Het mooie van dit alles, is dat je met een goedkope tweedehands fiets bijdraagt aan de circulaire economie. Door een tweedehands, opgeknapte fiets aan te schaffen, gaat er weer eentje minder naar de vuilstort. En wordt er eentje minder geproduceerd. Uiteindelijk scheelt het jou in de portemonnee – en is het daarbij een goede deal in het kader van de duurzaamheid. Repareren, hergebruiken en recyclen. Daar staan we voor.

Want wat is nu leuker? Meer kapotte fietsen op straat? Of meer gerecyclede, refurbished tweedekansjes, die je voor een prikkie voor de deur hebt staan? Toch lekker als je kan zeggen dat je eigen fiets ‘milieubewust, van goede kwaliteit en goedkoop is!

Wij kiezen sowieso voor de tweede optie met onze fietsen. Jij ook?

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Nagekeken op wielen, (binnen)banden, ketting, en werkende verlichting
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam en circulair
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Amsterdam

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen in Amsterdam

Onze tweedehands fietsen in Amsterdam kunnen we zo goedkoop aanbieden, omdat we de gebruikte fietsen zelf opknappen en bezorgen. En dat snijdt flink in de kosten. Wanneer je bij ons een tweedehands fiets bestelt in Amsterdam, dan heb je jouw fiets binnen 2 werkdagen binnen of buiten. Het is maar net waar je hem hebben wil.

Je nieuwe tweedehands fiets bezorgen we bij je aan de deur dus zorg dat je thuis bent. Lukt dit niet dan proberen wij gewoon je fiets af te leveren bij je buren. Als dit gebeurd krijg je hier een melding over. Makkelijker kan niet!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Het feit dat je zo vanuit je luie stoel een mooie fiets kan bestellen is geweldig. Waarom was dit er niet eerder? De service is echt een voorbeeld voor sommige bedrijven.
Aniek Bressers, Amsterdam
Ik had mijn fiets om maandag avond besteld en hij stond dinsdag ochtend al voor de deur. Dat het zo snel allemaal bezorgd kan worden is buitengewoon. Ga vooral zo door!
Kees van Dijk, Amsterdam

Goedkope fietsen Amsterdam

Op zoek naar goedkope fietsen in Amsterdam? Bij ons vind je alle types tweedehands fietsen in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een racefiets, mountainbike, omafiets of herenfiets. Je vindt bij ons fietsen in alle soorten. Om gericht te zoeken naar een bepaald soort fiets, kun je gebruikmaken van de handige filters in het menu. Zo wordt jouw zoektocht naar een goedkope tweedehands fiets in Amsterdam nog makkelijker! Onze ‘nieuwe’ fietsen zijn er om jou goedkoop de straten van Amsterdam onveilig te maken!

Niet alleen in Amsterdam zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Amsterdam, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski