Tweedehands fietsen Amsterdam

Een tweedehands fiets kopen in Amsterdam met GRATIS THUISBEZORGING? Goed nieuws: de beste goedkope fietsen in Amsterdam ga je zonder twijfel hier vinden! Onze cheapass bikes zijn namelijk de beste en goedkoopste tweedehands fietsen in Amsterdam. 100% refurbished en inclusief GRATIS kettingslot. Als jij een nieuwe fiets wilt zit je hier goed!

Duurzame fietsen

Het mooie van dit alles, is dat je met een goedkope tweedehands fiets bijdraagt aan de circulaire economie. Door een tweedehands, opgeknapte fiets aan te schaffen, gaat er weer eentje minder naar de vuilstort. En wordt er eentje minder geproduceerd. Uiteindelijk scheelt het jou in de portemonnee – en is het daarbij een goede deal in het kader van de duurzaamheid. Repareren, hergebruiken en recyclen. Daar staan we voor.

Want wat is nu leuker? Meer kapotte fietsen op straat? Of meer gerecyclede, refurbished tweedekansjes, die je voor een prikkie voor de deur hebt staan? Toch lekker als je kan zeggen dat je eigen fiets ‘milieubewust, van goede kwaliteit en goedkoop is!

Wij kiezen sowieso voor de tweede optie met onze fietsen. Jij ook?

Tweedehands fiets kopen in Amsterdam

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen in Amsterdam

Onze tweedehands fietsen in Amsterdam kunnen we zo goedkoop aanbieden, omdat we de gebruikte fietsen zelf opknappen en bezorgen. En dat snijdt flink in de kosten. Wanneer je bij ons een tweedehands fiets bestelt in Amsterdam, dan heb je jouw fiets binnen 1 tot 2 werkdagen binnen of buiten. Het is maar net waar je hem hebben wil.

Je nieuwe tweedehands fiets bezorgen we overigens ook als je niet thuis bent. Dat is prettig, want dan hoef je niet de hele tijd uit het raam te gluren of onze bezorger al voor je deur staat. Bij jouw nieuwe fiets krijg je van ons trouwens ook een gratis kettingslot. Met het kettingslot zetten we je fiets vast voor de deur. De sleutel ontvang je van ons in een Cheapassbikes.nl envelop door de brievenbus.Ook krijg je een bevestiging als je fiets bezorgd is. Lekker makkelijk!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht

Goedkope fietsen Amsterdam

Op zoek naar goedkope fietsen in Amsterdam? Bij ons vind je alle types tweedehands fietsen in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een racefiets, mountainbike, omafiets of herenfiets. Je vindt bij ons fietsen in alle soorten. Om gericht te zoeken naar een bepaald soort fiets, kun je gebruikmaken van de handige filters in het menu. Zo wordt jouw zoektocht naar een goedkope tweedehands fiets in Amsterdam nog makkelijker! Onze ‘nieuwe’ fietsen zijn er om jou goedkoop de straten van Amsterdam onveilig te maken!

Fiets leasen Amsterdam

Wil je nou geen nieuwe fiets maar gewoon een lease fiets? Geen probleem. hebben we ook!
Geen kosten, onderhoud, BKR registratie of andere onzin. Gewoon een fiets leasen zonder gekke fratsen voor een bizar laag bedrag per maand.