Tweedehands fietsen Amsterdam

Tweedehands fietsen Amsterdam

Een tweedehands fiets kopen in Amsterdam? Goed nieuws: de beste goedkope fietsen in Amsterdam ga je zonder twijfel hier vinden! Onze cheap ass bikes zijn namelijk de beste en goedkoopste tweedehands fietsen in Amsterdam. Dat komt omdat we zelf de fietsen repareren en volledig klaarmaken voor hergebruik. In ons aanbod aan tweedehands fietsen in Amsterdam vind je dan ook simpelweg goede fietsen. Maar dan tweedehands. Onze opgeknapte tweewielers verdienen daarom absoluut een tweede kans.

Tweedehands fiets kopen in Amsterdam

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Duurzame fietsen

Het mooie van dit alles, is dat je met een goedkope tweedehands fiets bijdraagt aan de circulaire economie. Door een tweedehands, opgeknapte fiets aan te schaffen, gaat er weer eentje minder naar de vuilstort. En wordt er eentje minder geproduceerd. (Die logica klopt niet helemaal, maar je snapt vast wat we bedoelen). Uiteindelijk scheelt het jou in de portemonnee – en is het daarbij een goede deal in het kader van de duurzaamheid. Repareren, hergebruiken en recyclen. Daar staan we voor.

Want wat is nu leuker? Meer kapotte fietsen op straat? Of meer gerecyclede, refurbished tweedekansjes, die je voor een prikkie voor de deur hebt staan?

Wij kiezen sowieso voor de tweede optie. Jij ook?

Goedkope tweedehands fietsen in Amsterdam

Onze tweedehands fietsen in Amsterdam kunnen we zo goedkoop aanbieden, omdat we de fietsen zelf opknappen en bezorgen. En dat snijdt flink in de kosten. Wanneer je bij ons een tweedehands fiets bestelt in Amsterdam, dan heb je jouw fiets binnen 1 tot 2 werkdagen binnen. Of buiten. Net waar je hem hebben wil.

Je nieuwe tweedehands fiets bezorgen we overigens ook als je niet thuis bent. Dat is prettig, want dan hoef je niet de hele tijd uit het raam te gluren of onze bezorger al voor je deur staat. Bij jouw nieuwe fiets krijg je van ons trouwens ook een gratis kettingslot. Met het kettingslot zetten we je fiets vast voor de deur. De sleutel ontvang je van ons in een Cheapassbikes envelop door de brievenbus.

Goedkope fietsen Amsterdam

Bij ons vind je alle types tweedehands fietsen in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een racefiets, mountainbike, omafiets of herenfiets. Je vindt ze bij ons. Om gericht te zoeken naar een bepaald soort fiets, kun je gebruikmaken van de handige filters in het menu. Zo wordt jouw zoektocht naar een goedkope tweedehands fiets in Amsterdam nog makkelijker!


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/cheapassbikes/tmp/cheapassbikes) in Unknown on line 0