Tweedehands fietsen Den Bosch, wij hebben ze!

Woon je in Den Bosch en zoek je naar een goedkope tweedehands fiets? Mooi! Bij Cheapassbikes.nl helpen we je graag aan jouw pareltje voor een lage prijs. Mooi, refurbished met werkende verlichting en gratis thuisbezorgd zijn woorden die voor ons niet vreemd zijn. Klinkt dit bij jou ook als muziek in de oren? Check de site!

Waarom een tweedehands fiets?

In grote steden is het altijd link om een nieuwe fiets te kopen en in Den Bosch is het dus niet anders, raak je hem kwijt of kan de buurman zijn ogen er niet vanaf houden dan weet je al genoeg. Een nieuwe fiets in de stad is vragen om problemen en Cheapassbikes.nl is de oplossing. Waarom zou je 200 euro neerleggen voor een fiets die extra interessant is voor diefstal? Wij weten het ook niet, wel weten wij dat wij fatsoenlijke tweedehands fietsen al voor een zeer goede prijs hebben.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Den Bosch

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen van een zeer goede prijs kwaliteit. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen Den Bosch

In grote steden is het altijd link om een nieuwe fiets te kopen en in Den Bosch is het dus niet anders, raak je hem kwijt of kan de buurman zijn ogen er niet vanaf houden dan weet je al genoeg. Een nieuwe fiets in de stad is vragen om problemen en Cheapassbikes.nl is de oplossing. Waarom zou je 200 euro neerleggen voor een fiets die extra interessant is voor diefstal? Wij weten het ook niet, wel weten wij dat wij fatsoenlijke tweedehands fietsen al voor zeer mooie prijzen hebben.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Superblij met mijn nieuwe omafiets. Op donderdag besteld en op vrijdag stond hij al voor deur met de sleutel in de brievenbus. Toppie!
Rachel O, Rijswijk
Gebruik mijn fiets elke dag om naar school te gaan. Werkt prima en ik ben niet bang dat hij gestolen wordt op het station.
Benjamin K, Utrecht

Goedkope fietsen Den Bosch

Op zoek naar een goedkope gebruikte fietsen in Den Bosch. Cheapassbikes.nl heeft precies wat je zoekt; omafietsen, racefietsen, vouwfietsen en nog veel meer. Wij kunnen het regelen. Bezoek de website en filter makkelijk op de dingen die je wel en niet wilt hebben. Zo kom je bij jouw perfecte fiets uit.

Niet alleen in Den Bosch zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Den Bosch, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski