Goedkope fiets Den Haag nodig?
Cheapassbikes.nl heeft ze!

Aan het zoeken voor een tweedehands fiets in Den Haag? Goedkope tweedehands fietsen vind je op Cheapassbikes.nl! Je bestelt online en wij BEZORGEN je fiets GRATIS thuis inclusief GRATIS kettingslot. Al onze fietsen zijn refurbished.

Tweedehands fiets kopen in Den Haag

Op zoek naar tweedehands fietsen Den Haag? Je hebt ze gevonden hoor! Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we je ‘nieuwe’ fiets ook nog GRATIS bij je thuis!

Een ‘nieuwe’ tweedehands fiets in Den Haag

Wij van Cheapassbikes.nl refurbishen gebruikte fietsen en zorgen dat ze weer 100% rijklaar zijn. Dit doen we met ons eigen team van fietsspecialisten. We hergebruiken veel onderdelen en waar nodig vervangen we ze voor nieuwe. Hierdoor kun jij duurzaam rondfietsen voor een goede prijs. En dan bezorgen we je fiets ook nog eens bij je thuis!
Hoe gaat het allemaal in zijn werk zal je denken? Je gaat in onze fietsenwinkel op zoek naar jouw fiets. Dit doe je door de eigenschappen die jij zoekt aan te klikken in het menu: omafiets, stadsfiets, terugtraprem, 28 inch etc. Je krijgt nu een selectie tweedehands fietsen te zien die aan jouw eisen voldoen! Daarnaast kun je ook nog eens filteren op prijs. Handig, zo houd jij je bike lekker cheap!

Tweedehands fiets kopen in Den Haag

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis!

Je gebruikte fiets GRATIS bezorgd in Den Haag

Heb je de juiste tweedehands fiets gevonden op Cheapassbikes.nl, dan wordt het tijd om hem te bestellen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, creditcard, Paypal of directe bankoverschrijving. Is dit gebeurd dan komt je bestelling bij ons binnen. Wij gaan nu aan de slag met je fiets! We monteren de door jou bij gekochte fiets accessoires en als we de fiets in onze bus geladen hebben krijg jij bericht dat de bestelling is afgerond. Ook ontvang je van ons een mail met track link en tijdsindicatie van de levering.
Bij je thuis zetten wij je fiets vast aan een paal of fietsenrek met het kettingslot wat je er GRATIS bij krijgt van ons. Hierdoor hoef jij niet thuis te gaan zitten wachten tot wij jouw nieuwe tweedehands fiets komen bezorgen. De sleutels gaan in een envelop met jouw NAW gegevens erop in je brievenbus. En dan krijg je een email met de bezorgbevestiging. Echt super handig!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Een degelijke fiets waar ik weer even mee vooruit kan. En voor de deur afgeleverd. Top!
Tim Matheijssen, Den Haag
Super geregeld snel efficiënt goede prijs / kwaliteit verhouding Top bedankt!
Kevin Groen, Den Haag

Fiets leasen Den Haag

Geen fiets willen kopen? Het kan ook anders. Je kunt ook Den Haag door crossen op een leasefiets van Cheapassbikes.nl. De voordelen hiervan zullen we even zonder poespas aan je vertellen; je betaald een bizar laag vast bedrag per maand. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud, dit fixen wij voor je. Geen BKR en andere bullshit. Ons leaseplan is ook nog eens maandelijks opzegbaar. Ideaal niet? Dachten wij dus ook!

Nog wat belangrijke puntjes over Cheapassbikes.nl:

  • A-kwaliteit tweedehands pareltjes
  • Elektrische fiets? zijn we ook niet vies van!
  • Onze bestelbusjes rijden door heel Nederland
  • Ruim assortiment; veel fietsen op voorraad
  • Wij zijn dus echt CHEAPASS! goedkope fietsen gegarandeerd

Meer informatie

Heb je toch nog vragen over onze manier van werken of gebruikte fietsen. Schroom niet en neem contact op met onze vriendelijke klantenservice. Dit kan je doen door te mailen naar klantenservice@cheapassbikes.nl of kijk zelf even op onze veel gestelde vragenpagina. Mocht je gewoon nog meer van ons willen zien? Check de rest van onze website.

Niet alleen in Den Haag zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Den Haag, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski