Goedkope fiets Den Haag nodig? Cheapassbikes.nl heeft ze!

Aan het zoeken voor een tweedehands fiets in Den Haag? Goedkope tweedehands fietsen vind je op Cheapassbikes.nl! Je bestelt online en wij BEZORGEN je fiets bij je thuis. Al onze fietsen zijn refurbished.

Tweedehands fiets kopen in Den Haag

Op zoek naar tweedehands fietsen Den Haag? Je hebt ze gevonden hoor! Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we je ‘nieuwe’ fiets ook nog bij je thuis!

*Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest

Een tweedehands fiets kopen in Den Haag – Fiets eerst uitproberen!

Zoals je kunt lezen: een tweedehands fiets kopen in Utrecht is nog nooit zo makkelijk (en goedkoop!) geweest. En sinds kort is dit voor inwoners van Den Haag alleen nog maar makkelijker geworden. Cheapassbikes.nl heeft in samenwerking met Haagsche Fietsenwinkel een partnerlocatie in Den Haag zuid gerealiseerd. Wil je dus eerst even je refurbished tweedehands fiets komen bekijken dan ben je hier van harte welkom! Con Regeer en zijn vrouw staan team klaar om je te adviseren over jouw nieuwe tweedehands tweewieler. Ook voor reparatie en de aankoop van je accessoires ben je hier aan het juiste adres.

BEZOEKADRES
Leggelostraat 57
2541HR Den Haag

Openingstijden
Maandag:      13:00 – 18:00
Dinsdag:        10:00 – 18:00
Woensdag:    10:00 – 18:00
Donderdag:   10:00 – 18:00
Vrijdag:          10:00 – 18:00
Zaterdag:       10:00 – 16:00
Zondag:          gesloten

 

Een ‘nieuwe’ tweedehands fiets in Den Haag

Wij van Cheapassbikes.nl refurbishen gebruikte fietsen en zorgen dat ze weer 100% rijklaar zijn. Dit doen we met ons eigen team van fietsspecialisten. We hergebruiken veel onderdelen en waar nodig vervangen we ze voor nieuwe. Hierdoor kun jij duurzaam rondfietsen voor een goede prijs. En dan bezorgen we je fiets ook nog eens bij je thuis!
Hoe gaat het allemaal in zijn werk zal je denken? Je gaat in onze fietsenwinkel op zoek naar jouw fiets. Dit doe je door de eigenschappen die jij zoekt aan te klikken in het menu: omafiets, stadsfiets, terugtraprem, 28 inch etc. Je krijgt nu een selectie tweedehands fietsen te zien die aan jouw eisen voldoen! Daarnaast kun je ook nog eens filteren op prijs. Handig, zo houd jij je bike lekker cheap!

Tweedehands fiets kopen in Den Haag

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Je gebruikte fiets bezorgd in Den Haag

Heb je de juiste tweedehands fiets gevonden op Cheapassbikes.nl, dan wordt het tijd om hem te bestellen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, creditcard, Paypal, Klarna of directe bankoverschrijving. Is dit gebeurd dan komt je bestelling bij ons binnen. Wij gaan nu aan de slag met je fiets! We monteren de door jou bij gekochte fiets accessoires en als we de fiets in onze bus geladen hebben krijg jij bericht dat de bestelling is afgerond. Ook ontvang je van ons een mail met track link en tijdsindicatie van de levering. Echt super handig!

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Een degelijke fiets waar ik weer even mee vooruit kan. En voor de deur afgeleverd. Top!
Tim Matheijssen, Den Haag
Super geregeld snel efficiënt goede prijs / kwaliteit verhouding Top bedankt!
Kevin Groen, Den Haag

Nog wat belangrijke puntjes over Cheapassbikes.nl:

  • A-kwaliteit tweedehands pareltjes
  • Elektrische fiets? zijn we ook niet vies van!
  • Onze bestelbusjes rijden door heel Nederland
  • Ruim assortiment; veel fietsen op voorraad
  • Wij zijn dus echt CHEAPASS! goedkope fietsen gegarandeerd

Meer informatie

Heb je toch nog vragen over onze manier van werken of gebruikte fietsen. Schroom niet en neem contact op met onze vriendelijke klantenservice. Dit kan je doen door te mailen naar klantenservice@cheapassbikes.nl of kijk zelf even op onze veel gestelde vragenpagina. Mocht je gewoon nog meer van ons willen zien? Check de rest van onze website.

Niet alleen in Den Haag zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Den Haag, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski