Tweedehands fietsen Dordrecht, Cheapassbikes.nl heeft ze!

Woon je in Dordrecht en ben je op zoek naar een goede tweedehands fiets? Dat klinkt goed! Een fiets die helemaal refurbished is en gratis wordt bezorgd in het mooie Dordrecht, wie wil dat nou niet? En dat allemaal voor een mooie eerlijke prijs inclusief werkende verlichting, alleen bij Cheapassbikes.nl

Waarom een tweedehands fiets?

Je kent het wel, je zet je fiets in Dordrecht neer bij de grote kerk en als je een paar uur later terugkomt is hij weg. Het risico dat je fiets gestolen wordt is namelijk groter als je een nieuwe fiets hebt. Deze ziet er namelijk veel aantrekkelijker uit om mee te nemen dan een tweedehands fiets. Daarom gaan wij liever voor een tweedehands fiets die net zo lekker fietst maar al wat jaartjes op de teller heeft. Buiten dat kosten onze fietsen ook maar een fractie van een nieuwe dus kan het eigenlijk bijna niet beter, en we zetten er ook nog eens goede verlichting op.

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Nieuw

Goedkope tweedehands fietsen Dordrecht

Dat wij ook de beste fietsen voor de beste prijs hebben, is een feit. Dat weten mensen in Dordrecht ook, maar hoe komt dit? Je hebt van die mensen die een fiets verkopen en alles eromheen laten doen, wat natuurlijk veel meer kosten meebrengt en dus een hogere prijs voor de fiets. Wij zijn zo niet gelukkig, wij gebruiken om mee te beginnen alleen maar refurbished fietsen. Zo recyclen we al een deel en dat is goed voor het milieu. Hiernaast doen we alles zelf, het monteren en het bezorgen zijn voor ons de service die we zelf willen bieden. We bezorgen alles gratis binnen een paar dagen thuis en zetten ook nog eens goede verlichting op je fiets.

Tweedehands fiets kopen in Dordrecht

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope fietsen Dordrecht

Ook in Dordrecht hebben wij het mooiste en breedste assortiment tweedehands fietsen voor een lage prijs. Omafietsen, damesfietsen, herenfietsen, you name it en wij hebben het in huis. Alles thuisbezorgd en met goede verlichting, bezoek eens onze website en filter zo makkelijk op wat je wel en niet wil. Zo kom je bij jouw perfecte Cheapassbike uit.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
Levering boven verwachting snel, de fiets is netjes neergezet, terwijl ik niet thuis was. De sleuteltjes lagen op de deurmat.
Frank G, Dordrecht
De bestelde fiets werd de volgende dag netjes bezorgd. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven. De fiets is in uitstekende staat en fietst heerlijk
B van Tunen, Dordrecht

Fiets Leasen Dordrecht

Onze fietsen kunnen ook in Dordrecht geleased worden, wat betekent dit voor jou? Het is heel simpel; voor een hele lage prijs per maand heb jij ook een eigen Cheap Ass Bike waarop jij zonder zorgen kan fietsen. Ook deze fietsen bezorgen we gewoon bij je thuis en met goede verlichting, kijk op de website wat we voor jou kunnen doen!

Niet alleen in Dordrecht zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Dordrecht, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski