Goedkope fiets Rotterdam gezocht? Cheapassbikes.nl heeft wat jij zoekt!

Wil jij ook graag een tweedehands fiets thuisbezorgd in Rotterdam? Kijk snel in ons assortiment van refurbished fietsen en zoek er een uit. We bezorgen je fiets bij je thuis en op alle fietsen zit verlichting. Alle fietsen zijn 100% rijklaar.

Tweedehands fiets kopen in Rotterdam

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

✅Alleen A-merken
✅Volledig refurbished: Afgestelde wielen, nieuwe binnenbanden, nieuwe ketting, veilige verlichting en vrij van roest
✅Standaard een maand garantie
✅Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
✅Uiterst duurzaam
✅Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
✅Gespreid betalen mogelijk

Tweedehands fiets kopen in Rotterdam

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Goedkope tweedehands fietsen in Rotterdam

Wij van Cheapassbikes.nl houden van fietsen, maar ook van goedkoop. Deze combinatie heeft ons gebracht waar we nu zijn. De grootste online fietsenwinkel in tweedehands fietsen. Deze fietsen bezorgen we bij je thuis binnen 2 werkdagen. Jij bestelt, wij leveren. Simpeler kan niet!
De door jou bestelde cheap ass bike is een volledig refurbished fiets die dus is nagekeken en helemaal rijklaar is gemaakt. Dit doen we door onderdelen te hergebruiken en versleten fiets onderdelen te vervangen voor nieuwe. Zo krijg je de beste fietsen, voor de beste prijzen. Op al onze fietsen zit werkende verlichting, nieuwe binnenbanden en op 95% van de fietsen leggen we een nieuwe ketting. Hierdoor heb jij nooit gezeur met je tweedehands fiets, en wij geen gezeur met jou.

Duurzaam fietsen in Rotterdam

Duurzaam rondfietsen in Rotterdam doe je op een tweedehands fiets van Cheapassbikes.nl. Omdat je met een goedkope tweedehands fiets van ons zorgt dat er weer een fiets minder naar de vuilstort gaat, draag je bij aan de circulaire economie: Repareren, hergebruiken en recyclen. Dat is waar we voor staan! Voor een eerlijke prijs.
Want wat is nu beter? De steden bezaaid met oude gebruikte fietsen, terwijl iedereen om de zoveel tijd nieuwe fietsen aanschaft. Of de gracht en straat schoon en u op een fiets van Cheapassbikes.nl? Wij weten het wel. U ook? Geef onze nette refurbished tweedehandsjes ook een kans.

Onze klanten geven ons een waardering van
waardering
De fiets werd een werkdag na de bestelling voor mijn deur afgeleverd, sleutel in de brievenbus. Tot dusver geen klachten over de fiets, hij rijdt uitstekend (maar heb hem pas een week). Bovendien was het een heel scherpe prijs, dus hoe dan ook ben ik zeer tevreden.
Jaap Visser, Rotterdam
Prima prijs kwaliteit verhouding en uitstekende service. Ik ben blij dat ik dit bedrijf op internet gevonden heb. Duurzaamheid hoog in het vaandel en dat is heel belangrijk.
Peter Vlugt, Rotterdam

Bestelproces

Heb je een fiets besteld bij Cheapassbikes.nl dan gaan wij de fietsen afmonteren met de bij bestelde fiets accessoires. Is je fiets in onze bus geladen dan krijg je bericht dat je bestelling is afgerond. Wij bezorgen vervolgens je fiets. Je krijgt van ons een track link met tijdsindicatie van wanneer jouw tweedehands fiets bezorgd wordt. Ook kun je live onze bezorger volgen. Om de fiets in ontvangst te nemen moet je wel thuis zijn. Lukt dit niet dan proberen we de fiets bij je buren te bezorgen.

Nog wat leuke weetjes over Cheapassbikes.nl:

  • A-kwaliteit tweedehands pareltjes
  • Onze bestelbusjes rijden door heel Nederland
  • Ruim assortiment
  • Wij zijn dus echt CHEAPASS!

Heb je na deze uitleg nog vragen? Bezoek de klantenservice pagina voor meer informatie. Mocht je gewoon nog meer van ons willen zien? Check de rest van onze website.

Niet alleen in Rotterdam zijn CheapAss bikes te vinden!

Wij brengen onze tweedehands pareltjes ook in de omgeving van Rotterdam, hierbij kun je denken aan de volgende steden.

NederlandsEnglishFrançaisPolski