Tweedehands fietsen Utrecht

Tweedehands fietsen Utrecht

Ben je op zoek naar tweedehands fietsen in Utrecht? De goedkoopste tweedekansjes ga je hier vinden, op cheapassbikes.nl! Onze goedkope tweedehands fietsen zijn volledig gerepareerd en ready-to-go. Wij knappen fietsen zelf op en zorgen dat de tweewielers zogezegd weer op rolletjes lopen.

Tweedehands fiets kopen in Utrecht

Wij zijn de goedkoopste in tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn refurbished. Dit houdt in dat we tweedehands fietsen geheel nakijken en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Je krijgt zo goede fietsen voor een betaalbare prijs. En dan bezorgen we ze ook nog bij je thuis!

Snel en eenvoudig een ‘’nieuwe’’ fiets

Een tweedehands fiets is dan misschien wel niet nieuw, maar wij doen ons uiterste best om de cheap ass bike er zo goed mogelijk uit te laten zien. Onze goedkope fietsen in Utrecht functioneren naar behoren. Als je er een (klein) beetje zuinig op bent, dan kun je er dus jaren mee vooruit. Zeker geen slechte deal, wanneer je bedenkt dat je bij ons al een volledig refurbished fiets hebt voor € 75,-.

Jouw nieuwe tweedehands fiets bezorgen we in Utrecht binnen 1 tot 2 werkdagen voor je deur. Ook als je niet thuis bent. Je krijgt namelijk altijd een gratis kettingslot bij de fiets. De fiets zetten we middels het kettingslot vast voor je huis. Bijvoorbeeld aan een fietsenrek, of aan een nabije paal. De sleutel gaat in een envelop door je brievenbus. Je tweedehands fiets in Utrecht heb je dus zo in huis!

Een tweedehands fiets kopen in Utrecht

Zoals je kunt lezen: een tweedehands fiets kopen in Utrecht is nog nooit zo makkelijk (en goedkoop!) geweest. Onze goedkope fietsen in Utrecht staan op je te wachten. Ze zijn perfect voor woon-werk verkeer, of als studentenfiets. Als student heb je per slot van rekening geen zin om veel geld uit te geven aan een fiets. En een tweedehandsje kopen via-via is ook niet altijd ideaal. Onze goedkope tweedehands fietsen bezorgen we in Utrecht gewoon bij je thuis. Ze zijn volledig gerepareerd – je hoeft er dus ook niets meer aan te doen.

Bij cheapassbikes.nl kun je makkelijk betalen via PayPal, iDeal, creditcard of directe bankoverschrijving. Wanneer je de fiets besteld, dan kun je hier een maand garantie bij aanschaffen voor € 10,-. Altijd handig, indien je meer zekerheid wenst over je tweedehands fiets.

Meer informatie

Heb je vragen over een van onze fietsen, over de bezorging, of over het bestelproces? Bezoek dan onze veel gestelde vragenpagina. De kans is groot dat het antwoord op je vraag hier tussen staat. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je contact met ons opnemen. Voor vragen stuur je een mail naar de klantenservice. Bezoek de klantenservice pagina voor meer informatie.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/cheapassbikes/tmp/cheapassbikes) in Unknown on line 0